Schlagerboom d. 21.10.2017

Schlagerboom 2017 med Andrea Berg og Kelly-familien. Schlagerboom 2017 er en mega-event, når det kommer til den tyske Schlager. Sidste år fejrede Helene Fischer sit comeback. Den internationale Schlager Fest tilbyder præcis hvad titlen antyder. De bedste hits fra Tyskland og i udlandet. Showmaster Florian Silbereisen ved at det nye schlager er meget populært.

Kilde: NDR/MDR/JürgensTV/BMC-Picture

Nu fortæller han allerede om de første gæster på ARD. Andrea Berg, Roland Kaiser, Kelly Family, Höhner. Disse er navne med i slutningen af oktober i Dortmund. Han vil også være tilbage på scenen med sine KLUBBB3 drenge. Sammen med fans vil han fejre Mega-Event 2017. Intet show klarer at få så mange internationale musikere og hit stjerner på scenen som Schlagerboom. Showet, der brød alle rekorder i 2016, vil nu være endnu mere kendt. Helene Fischer vil dog ikke være på scenen, fordi hun i øjeblikket er på tur med sit nye album.

Beatrice Egli og Andreas Gabalier kommer også. Showet starter den 21. oktober 2017, desværre er der ikke flere billetter.

Kilde: European-News-Agency

Det skal du læse