Schlagerboom 2021: Kritik og seertal!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlagerbooom 2021 er historie. I lørdags fejrede Florian Silbereisen et liveshow med sine gæster, der mindede lidt om de gode gamle dage før corona-pandemien. Uden afstand eller masker festede fansene med deres stjerner i Dortmunds Westfalenhalle. Ikke desto mindre var der kritik af Schlagerbooom fra nogle sider, og vi er også lidt skuffede efter dette liveshow på ARD!

Schlagerbooom var en stor fest, men ingen overraskelser kom frem: Denne festival af Florian Silbereisen på ARD fulgte også som altid det samme mønster. Kendte stjerner synger deres store hits. Der blev endnu en gang forgæves søgt efter rigtige nytilkomne.

Det eneste overraskende var tætheden af ​​komikere. Med Otto Waalkes, Dieter Hallervoden, Bülent Ceylan og Hape Kerkeling var tre komikere i starten. Sidstnævnte var i hvert fald også i stand til at overbevise musikalsk. For Schlagerfieber er Hape Kerkeling et af højdepunkterne i Schlagerbooom i 2021 med sin sang “I live the dream”. De vil også gerne have LaFee med i rækken af ​​sjove optrædener, men de frygter, at hendes coverversion af Falco-hittet “Amadeus” var alvorligt ment.

2G-reglen i Schlagerbooom giver anledning til kritik, ellers levede dette Schlagerbooom af, at det endelig blev fejret igen som før corona-pandemien. Ingen afstand, ingen masker og masser af sprit. Denne kendsgerning forårsagede en del kritik på Internettet, og der er allerede frygt for en superspreder-begivenhed. Vi er nødt til at beskytte skaberne af showet. Adgang var kun tilladt for fans, der var kommet sig og var blevet vaccineret. Kun personer under 18 år skulle ikke vaccineres, da et negativt testresultat var tilstrækkeligt. Disse parter efter 2G-reglen er klart på linje med reglerne i Nordrhein-Westfalen

Gode ​​bedømmelser for Schlagerbooom og Florian Silbereisen kan være tilfreds med vurderingerne. 5,27 millioner seere betød en markedsandel på 20,3 procent for Schlagerbooom på den konkurrencedygtige lørdag aften. Med Helene Fischer som gæst ville det være blevet til et par stykker mere, men disse tal er alligevel bemærkelsesværdige. Her er en sammenligning af seertal fra Schlagerboooms i de seneste år:

Schlagerbooom 2016 (med Helene Fischer): 6,2 Millioner
Schlagerbooom 2017: 4,86 Millioner
Schlagerbooom 2018: 5,15 Millioner
Schlagerbooom 2019 (med Helene Fischer): 5,75 Millioner
Schlagerbooom 2020: aflyst pga corona
Schlagerbooom 2021: 5,27 millioner

Hvor var Helene Fischer?

Mange fans savnede Helene Fischer i Schlagerbooom i 2021. Selvom Helene gennemførte et par tv-aftaler frem til november, passede en optræden hos Florian Silbereisen formentlig ikke ind i skemaet. En gravid Christin var der og ramte booom og hun sang med sin flotte mave. Hun giftede sig også med sin mangeårige ven Matthias Reim sidste år.

Fraværet af Helene Fischer vil formentlig også have indflydelse på vurderingerne af dette ARD-show. Fortiden beviser: Gode ​​seertal er åbenbart kun garanteret når hun deltager.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse