Schlager stjerners kærlighed til dyr

Verdensdag for dyrenes beskyttelse! Dyr, især hunde, betragtes som mennesket bedste ven. Ikke underligt at vores schlager stjerner ofte vælger et dyr som deres trofaste følgesvend. Vi tager et kig på schlager stjerner som har kærlighed til dyr, stjerner som Andrea Berg, Michael Wendler, Hansi Hinterseer og andre top schlager stjerner.

1

Andrea Berg

Hvis man kan beskrive en som er glad for dyr, så er det med sikkerhed Andrea Berg. Hun bor med sin mand på Sonnehof i Klein Aspach. Der har hun masser af plads til mange dyr. Hendes kærlighed til dyr er så stor, at hun kæmper med organisationer omkring livet til gadehunde. Hun sikre, at de er vaccineret og de får lægelig behandling og de kommer til kærlige familier. Sonnehof er en mellemstation for disse hunde. I følge Andrea Berg huser hun altid mellem 5-10 hunde. Schlager sangerinden viser ofte billeder af sig selv og hendes dyr på sin Facebook side. Så får alle fans mulighed, for at dele hendes kærlighed til dyr og de store billeder. Også ponyer og en hun ved navn “Simba” som er hendes egen.

2

Hansi Hinterseer

Hansi Hinterseer og hans hunde Quincey og Gina er et uadskillelige team. Når han præsentere hans natur og musikprogrammer er han aldrig alene, først er Quincey og senere Gina med ham. Desværre får du ikke denne dobbelt pakke at se så meget længere. Efter 18 års tv historie blev det annonceret i Februar at det er slut på ARD.

3

Peter Maffay

Peter Maffay er imod dyremishandling. For Animal United laver han i øjeblikke reklame, ægte pelse har dermed ikke en chance på marked.

4

Michael Wendler

Michael Wendler er en bekendt heste elsker. Engang om året afholder hans højtelskede ranch et party “Stut Wendler”. Store prominente kollegaer som Jürgen Drews besøger ham til denne store begivenhed. Også Michael Wendler er meget glad for dyr, han har ved siden af sine heste en ulvehund kaldet “Zeus” .

Blandt schlager stjerner er der mange dyre elskere, især hunde fans. Mickie Krause viste i December på internettet en sød lille hund ved navn “Timmy Krause”. Og også DJ ötzi ligger billeder af sin stjerne hund. Olaf Henning viste i slutningen af Januar et foto af hunden, der venter ham hjem efter en optræden.

Der er mindst en katte ven mellem schlager stjernerne; Christoff offentliggør billeder af killinger på hans fan side.

Udover deres succesfulde karriere har schlager stjernerne tid nok til deres dyr – Hvis ikke det er kærlighed til dyr! Hvad gør du for dyrene?

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse