Schlager stjerner med fælles skæbner

Mange har samme skæbner i dagligdagen, og skæbnen stoppe ikke ved schlagerstjernerne, som også har disse triste stunder inde på livet. Så schlager verden er langt fra en dans på røde roser. Selvom de mange stjerner synger som den perfekte verden, som består af lykke, glæde og selvfølgelig kærlighed, så er der bag scenen helt andre følelser.

Men hvem har haft disse triste skæbner ind på livet, og har oplevet stor sorg.

Andreas Gabalier

Andreas Gabalier har fuld fart på hans karriere med hans Volks-Rock’s-Roller koncept, men sideløbende med det, har hans far og søster lidt en anden skæbne. De begik begge selvmord. Faren tog sit eget liv tilbage i 2006, og i 2008 senere begik hans søster også selvmord, altså 2 år efter faderen. Det tog hårdt på Andreas og han skrev en sang som han dedikerede til dem begge. Sangen hedder “Amoi seg’ ma uns wieder”

Andrea Berg

Facebook, Andrea Berg

Andrea Berg mistede også sin far, da han i en alder af 68 døde af kræft. Andrea har engang sagt til bladet “Bild” at hun var undervejs på en tourne og sad i flyveren, da hun modtog den sørgelige besked, “Jeg var alene med ham i himlen”. Den måde at Andrea håndterede sorgen og tabet, var at lave et nummer som blev dedikeret til hendes far. Nummeret hedder “Feuervogel” og Andrea har også fået lavet en tatovering af en “Feuervogel” (Ildfugl) på sin ryg, efter det brandsår hun pådrog sig ved en koncert. Andrea har også fortalt at denne ildfugl symbolisere hendes far, som også var brandmand.

Michelle

Michelle har virkelig ikke haft noget let liv. I en alder af 9 år kom hun i plejefamilie, senere levede hun på gaden. Men også i hendes senere succes, har været hårdt. I april 2003 led hun før en koncert et lille slagtilfælde, derefter fulgte en depression og selvmordstanker. I 2009 kom det næste chok: Michelle led et abort og mistede sit barn. Hun tatoverede senere sin datters navn.

Det skal du læse