Schlagerstjerne G. G. Anderson på sygehus

Schlagerstjernen G. G. Anderson blev sidste fredag indlagt på sygehuset, det fortæller BILD i dag. “Min højre side af kroppen var følelsesløs, og ansigtet hang ned,” fortæller sangeren til avisen. Han sad i sin lænestol foran fjersynet, da han måtte erkende, at han følte sig utilpas: “Jeg ville fortælle til min kone, at jeg ikke havde det godt, men kunne kun stamme”. På sygehuset var diagnosen “to slagtilfælde i venstre hjernehalvdel”, har cheflæge neurolog, Dr. Edgar Bollensen, forklaret til BILD.

Slagtilfælde på grund af stress?

Var promoturnéen for hans nye album “Die Sterne von Rom” for meget for den 64-årige? Eller er det hans livsstil, som er skyld i slagtilfældet? For et par uger siden i et interview til Schlagerplanet fortalte han om sin udsvævende livstil: “Jeg er overdrevet, med det mener jeg at jeg kan gøre nat til dag”. Og videre fortæller han om fejringen af sine forældres 65-års bryllupsdag: “Var i godt humør, drak et par øl, vi fik et par små genstande, en fest, det var vildt. Normalt er vi ikke sådan, men det var da dejligt, som var vi 18, 19, 20”.

Kilde: G.G Anderson
Kilde: G.G Anderson

Har G. G. Anderson forventet for meget af sin krop? Selv siger han følgende til BILD: “Den sidste måned har været meget stressende, er taget fra optræden til optræden. Derudover kom optagelsen af mit album “Die Sterne von Rom” og videooptagelsen, nå ja, og et par glas vin var der også. Et er nu klart: Det vilde liv er forbi for mig”. Hvornår G. G. Anderson igen er på scenen, er ikke bekendt endnu.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse