Schlager-Starparade den 19. oktober 2014 i Stuttgart

Schlager-Starparade: seks timers schlagerstjerner, hits og god stemning. Den 19. oktober 2014 gør denne begivenhed holdt i den Schwäbiske hovedstad Stuttgart, hvor talrige schlagerstjerner vil være i Schleyer-hallen.

Schlagerstjernerne

Ved Schlager-Starparade i Stuttgart er det creme de la creme’en af schlagerstjernerne, der har æren at optræde på scenen. Her er listen med de kunstnere, der kan ses i Stuttgart:

 • Andrea Berg
 • Andreas Gabalier
 • Beatrice Egli
 • Roland Kaiser
 • Matthias Reim
 • Semino Rossi
 • Olaf – der Flipper
 • Nik P.
 • Anna-Maria Zimmermann
 • Andy Borg
 • voXXclub
 • Wolkenfrei
 • Fantasy

Schlager-Starparade

Schlager-Starparade i Stuttgart den 19. oktober 2014 er seks timers ren underholdning. Schlagerfans vil helt sikkert få noget for deres penge. Den store Roland Kaiser, Andrea Berg, Andreas Gabalier og Beatrice Egli vil være at se på scenen, hvor de vil synge deres skønneste hits. En hel eftermiddag med fest, sang og dans – det lover paraden i hvert fald.

Schlager-Starparade og Schlagernächte des Jahres hører til de mest succesfulde underholdningseventer i Tyskland. Ikke underligt, da den tyske schlager boomer i øjeblikket. Helene Fischer er i øjeblikket på toppen af sin karriere. Også Andrea Berg, Andreas Gabalier og voXXclub er helt i top på hitlisterne, og også Beatrice, der i 2014 endda modtog en ECHO i kategorien “Künstler International,” hitter. Hatten af for schlager.

Hanns-Martin-Schleyer-halle

Hanns-Martin Schleyer Hallen

Topmødet af Schlagerstjerner den 19. oktober finder sted i Hanns-Martin-Schleyer-hallen i Stuttgart. Dette mødested er den største multihal i Stuttgart og har i 28 år været sted for alle former for arrangementer. Hallen ligger i Neckarpark i Stuttgarts distrikt Bad Cannstatt. Den er især kendt for at være Porche Arena, Stuttgart beer festival og Marcedes-Benz Arena.

Hanns-Martin-Schleyerhallen har en samlet kapacitet på 15.500 besøgende, hvor 8.500 er faste siddepladser. Hvert år finder der ca. 130 arrangementer sted, og det er alt fra koncerter til sports arrangementer. Man har meget at tilbyde i Schleyer-hallen.

Hallen blev bygget i 1983 og opkaldt efter Hanns Martin Schleyer, der i 1977 blev kidnappet og myrdet af den røde hær.

Transportforbindelser

Schleyerhallen er nem at komme til enten i bil eller offentlig transport. S-banen linie 1 bringer de besøgende ukompliceret til stoppested Neckarpark (Mercedes-Benz), hvor man kan komme til hallen på gåben. Også Linie S1, S2 og S3 fører til spillestedet. Endestation er Bad Cannstatt. Ved store arrangementer vil statsbanen U11 og U19 føre de besøgende til endestation Neckarpark (Station).

For dem som kommer i bil, er der parkering ved hallen.

Byen Stuttgart

Den skønne hovedstad i Schwaben ligger i forbundsrepublikken Baden-Württemberg og er med knap 600.000 indbyggere den største by. Stuttgart er opdelt i 23 distrikter og tæller med naboregionerne 2,7 millioner indbyggere.

Byen er omgivet af mange vinmarker og højder, og floden Neckar løber gennem statshovedstaden, således er bybilledet udsmykket med mange grønne områder. Stuttgart er naturligvis også berømt for sin smukke slotshave, Wilhelma  Zoo af Stuttgart, Rosensteinpark og TV tårnet.

Schwäbische stjerner

Ikke kun store biler, som Mercedes og Porche, har hjemme i Stuttgart, også talrige musikere er sønner og døtre af byen. Schlager-Starparade i Stuttgart er for disse stjerner noget ganske særligt, da det næsten er et ‘heimspiel’ for dem.

Andrea Berg

For Andrea Berg er Schlager-Starparde i Stuttgart kun en kort afstand. Kærligheden bragte hende nemlig til Schwäbische Aspach. Her ligger også Hotel Sonnenhof, hvilket bliver drevet at hendes mand Uli Ferber. Også Fantasy og Wolkenfrie er en fast institution på familiehotellet.

Anita og Alexandra Hofmann

Søstrene Hofmann er to vaskeægte Schwabere. Begge er født i Sigmaringen og har siden ikke forladt Schwabenland. I dag bor Anita og Alexandra i Messkirch, hvor de har vigtig støtte fra familien.

Die Fantastischen Vier

Medlemmerne af Fantastischen Vier er helt igennem fra Stuttgart. Ikke alene er deres oprindelse fra den baden-württembergische hovedstad, men sandelig også deres manager, Andreas Läsker, kommer fra Stuttgart.

Og i denne smukke by vil Schlager-Starparade finde sted den 19. oktober.

Skal I til Stuttgart til den store Schlager-Starparade?

Det er helt sikkert det værd.

Kilde:Schlagerplanet.com

Det skal du læse