Schlager-Starparade 2013: Sådanne begejstrede schlager stjernerne i Stuttgart

I den Schwäbische hovedstad af Baden-Württemberg i søndags, var der gang i den. Tusinde af schlager begejstrede mennesker vandrede til den udsolgte Schleyer halle i Stuttgart, for at se sin stjerne og idol tæt på. SWR 4 præsenterede schlager parade 2013 og kunne med de største fra schlager branchen inspirere tilskuerne.

stuttgart1

En hel lang dag rystede Schleyer hallen, fordi ikke mindre end Andrea Berg, Helene Fischer. DJ Ötzi, G.G. Anderson og mange flere schlager stjerner gav alt hvad de havde i sig. Fra kl 14 til kl. 21 var der for schlager fans ingen stop. Selv om hele hallen var fyldt med stole, blev ingen siddende på sin stol. Fansene sang med, svajede med, klappede og hele atmosfæren bragte hele Schleyer hallen i kog.

Toppen af schlager eliten blev præsenteret af SWR 4 og også denne gang var der mange schlager stjerne at se live. De i øjeblikket mest succesfulde sangerinder Helene Fischer og Andrea Berg sørgede for at give en optræden der gav gåsehud. Fansene i Stuttgart gav den virkelig gas, så optræden for schlager dronningerne fik en uforglemmelig oplevelse.

stuttgart2

For Andrea Berg var det næsten en Heimspiel, fordi den ligger i det skønne Schwabenland og følte sig tydeligvis godt tilpas på scenen.

Strålende i en Dirndlt optrådte også Kristina Bach – Den succesfulde sangerinde, producent og sangskriver viste endnu mere, hvad hun, ikke kun visuelt har at byde på.

Også party schlager fraktion kunne ikke mangle. Så sammen med fans sørgede DJ Ötzi, Mickie Krause og Jürgen Drews for en god stemning.

Det var varieret ved schlager paraden, for størrelser som Patrick Lindner, Nino de Angelo og G.G. Anderson bragte følelsesmæssige øjeblikke på scenen. Også Michael Hirte og Peter Michael var der live og tog tilskuerne med ud på en vidunderlig rejse.

Den fælles koncert schlager størrelse var virkelig en succes. Schlager parade 2013 blev også sendt på radio SWR 4. Tætheden på schlager stjerner var utrolig og der var virkelig noget for enhver.

Var du tilstede? Hvilken optræden syntes du bedst om?

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse