Schlager-Sensation: Beatrice Egli starter nyt show her i Februar

Foto: MDR/Jürgens TV/Dominik Beckmann

I starten af ​​weekenden leverede MDR en ægte sensation: Tv-stationen sender et nyt Schlager-tv-show i februar 2021. Den schweiziske Schlager-prinsesse Beatrice Egli vil være værtinde. Den fulde titel på showet afslører allerede konceptet: “Sehnsucht nach Sommer – eine musikalische Reise in die Sonne mit Beatrice Egli” (“Længsel efter sommer – en musikalsk rejse i solen med Beatrice Egli” red.).

Mange mennesker har i øjeblikket en stærk længslen efter solen. Vinteren parret med corona-lockdown og gældende rejsebegrænsninger hjælper meget. Dette nye tv-koncept er så meget mere passende  i denne tid.

Selvfølgelig er konceptet ikke helt så nyt. MDR og SWR har trods alt sendt musikalske rejser gennem Tyskland i årevis. Men med det nye show hæves det hele til et internationalt niveau.

Beatrice Egli tager os med til det solrige syd i “længsel efter sommeren”. For publikum er der atmosfæriske musikvideoer og fantastiske landskaber, der giver os nye ideer.

“Sehnsucht nach Sommer” med Beatrice Egli udsendes den 26. februar fra kl. 20:15 på MDR.

Var der ikke noget andet den weekkend? Jo, det er rigtigt: En dag senere går Florian Silbereisen i luften med Schlagerchampions på MDR. Vi kan se frem til en weekend fuld af hits.

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER