Schlager og Volksmusik i TV d. 27. – 29. dec samt Nytårsaften 2019/2020

Så er vi nået til den sidste tv-guide for i år, og denne gang har vi også guiden over shows der bliver sendt nytårsaften med. Og ja det kommer ikke bag på os igen i år, at de Danske kanaler total er uden underholdning af nogen som helst værdi. De råber og skriger på licenspenge og andre midler for at kunne lave godt tv, men de glemmer alt om at lave god underholdning. Så er det godt at vi kan zappe væk fra de danske kanaler og se al den gode underholdning der kommer fra vores naboland sydpå.

27 december

Foto: HR/Interspot/Kerstin Joensson

MDR kl. 20.15: Hansi Hinterseer: Wintertraum in Schladming

Når man taler om vinterferie, har man sandsynligvis et sådant billede i hovedet: Snedækkede skråninger, der står toppe fyldt med meterhøj sne i en uberørt skov i vinter stilhed. Men også fantastiske skråninger, der får hjerte i enhver vintersport entusiast til at slå hurtigere, kan findes i regionen omkring Schladming og det berømte Dachstein-område. Hansi Hinterseer og hans hund Gina går gennem uberørte områder, men ser også alle slags vintersport entusiaster have det sjovt på skiløjperne. På deres tur, kommer de til den berømte ishule, inden de besøger Dachstein-gletscheren og Ramsau, som også er kendt som det mest hestevenlige samfund. Scenens stjerner venter også på tilskuerne: Francine Jordi, Kastelruther Spatzen, Andy Borg, Andreas Gabalier, DJ Oetzi, Die Seer og mange flere. Så afsted til vinterparadiset omkring Schladming.

Foto: rbb/MDR/André Rieu Productions/Marcel van Hoorn

RBB kl. 20.15: André Rieu – Das grosse konzert 2019

I sommers glædede André Rieu og hans Johann Strauss Orchestra endnu en gang, over 150.000 fans fra 99 lande, i hans hjemby Maastricht. André Rieu garanterer en fantastisk blanding af filmvals-musik, musikalsk opera og pop. Se frem til underholdning i topklasse, sjælefulde melodier, mange overraskelser, masser af humor og internationale solister. Koncertens højdepunkt er 150 dansepar, der omdanner Maastrichts historiske centrum til verdens største balsal. Nyd de betagende optagelser af den store koncert, og se frem til et fyrværkeri med følelser med valsekongen. André Rieu Den store koncert 2019

Foto: NDR/Carsten Busch

NDR kl. 23.10: Das grosse Wunschkonzert

Moderator Lutz Ackermann hilser publikum velkommen i tårnet til Hausberghütte i Bad Lauterberg. I årets sidste udgave præsenterer han vindende og populære titler med de største stjerner i den tyske schlagerscene. Med er bl.a.: Helene Fischer og Andrea Berg, Vicky Leandros, Roland Kaiser, Howard Carpendale og Semino Rossi.

Lørdag. d. 28. December

Foto: MDR/Jürgens TV/Beckmann

MDR kl. 20.15: 25 Jahre Feste Shows Das große Wiedersehen

Florian Silbereisen præsenterer stjernetræf og overraskelser til jubilæet for 25 år siden: Historien med festivalerne viser Florian Silbereisen og fejrer jubilæet med et meget specielt show sammen med Andy Borg, Ben Zucker, Stefan Mross, Juergen, Kastelruther Spatzen, Mickie Krause, Voxxclub, Semino Rossi, Giovanni Zarrella, Klubbb3 og mange andre stjerner. Showet er en genudsendelse.

Foto: SWR/MDR/Marcel van Hoorn

SWR kl· 20.15: André Rieu Das große Konzert in Maastricht 2018

Verdensstjernen André Rieu er en af tidens mest populære musikere. Men det er smukkeste derhjemme, og derfor drages han årligt til sine enorme sommerkoncerter til den smukke middelalderlige Vrijthof i hans hjemby Maastricht

Torsdag 31. December – Nytårsaften

Foto:: BR/Thomas Leidig

ARD kl. 20.15 til 00.30: Silvester Show mit Joerg Pilawa

Den bedste stemning er også garanteret denne gang, hvor moderatorerne starter det nye år sammen med publikum og musikalske gæster som bl.a. die Hermes House Band, die Ehrlich Brothers, die Spider Murphy Gang, Lou Bega und Die Höhner og mange flere. Showet finder sted i Baden Arena i Offenburg.

Foto: ZDF / Marcus Höhn

ZDF kl. 20.15 til 00.50: Willkommen 2020

Nytårsaften direkte live fra Brandenburger Tor – Andrea Kiewel og Johannes B. Kerner rapporterer live fra kl. 20.15 med Willkommen 2020 med den største og længste nedtælling af nytårsaften på tysk tv. De to moderatorer leder aftenen i godt humør og præsenterer et musikprogram i topklasse bestående af nationale og internationale stjerner. Fest-milen foran Brandenburger Tor er allerede fyldt op for 25. gang, for at byde det nye år velkommen.

Foto: rbb

RBB kl 20.15-23.45: Das Allerbeste zum schluss

Berlin fejrer, og rbb er der live, når det gamle år muntert ønskes velkomment. Og ikke bare overalt: Vært Ulrike Finck rapporterer fra “det gode rum” i Berlin direkte på Pariser Platz. I en pejsestue ved et repræsentationskontor med udsigt over Brandenburger Tor er alt klar til en underholdende aften: Der er en lille, men fin buffet, en nytårs bowle, bordbomber og dejlige gæster der er forbi om aftenen. Der vil være en masse sjov, gennemgang af det forløbne år, griner af sjove klassikere og ser frem til store øjeblikke i tv-underholdning. Ind imellem er der korte rapporter fra fest-milen ved Brandenburger Tor eller en spændende tur på pariserhjulet. Det vil bestemt ikke være kedeligt!

Foto: MDR/Michael Clemens

MDR kl 19.45-00.30: Die grosse Silvester-Schlagerparty

Sammen med fest eksperten Ross Antony og glamour eksperten Mareile Höppner glider vi ind i 2020! Mellem baren og den hyggelige scene gennemgår de to det gamle år: De romantiske bryllupper, den store spænding eller jubilæet for 50 års landing på månen. Derfor er de sidste timer i året under mottoet: Fest på månen! De to vil også se tilbage på fire år med de fineste nytårsfester sammen! De to inviterer gæster fra tidligere år til at fejre en lille, fin husfest med dem skåle det nye år velkommen. Olaf Berger og Ute Freudenberg ringer på ringeklokken ligesom Anna Maria Zimmermann, Fantasy, Julia Lindholm eller die Schlagerpiloten. Og det sjove skal ikke overses, for der er et samba crash-kursus for gæsterne med en ægte brasiliansk samba-gruppe – og selvfølgelig nogle populært frygtede festspil. Naturligvis er der mange andre stjerner som bla.a.: Semino Rossi, Andy Borg, KLUBBB3, Simone og Charlie Brunner, Bernhard Brink, DJ Ötzi, Mickie Krause, Ireen Sheer, Nik P., Hot Banditoz med flere. Det er en af de længste nytårsfester på tysk tv, og vil også være en af ​​de mest underholdende – uanset hvordan månen og stjernerne står.

Det skal du læse