Schlager og Volksmusik i TV d. 13. dec – 15. dec

Fredag, 13. December

Foto: WDR/Bavaria Entertainment/Ben Knabe

WDR kl. 20:15: „Der beste Chor im Westen – Finale“

Fem kor er i årets finale for det bedste kor i vest. I juryen sidder: Giovanni Zarrella, Beatrice Egli, Jane Comerford og Rolf Schmitz-Malburg.

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

RTL kl 20:15 Uhr: „Die ultimative Chart-Show – Die erfolgreichsten Hits 2019“

De mest successrige hits, de vigtigste trends og årets største stjernehistorier i et show: Hvilken musik fascinerede os i 2019, og hvad er de mest succesrige single- og albumhits i 2019? Som gæster: Pietro Lombardi, Giovanni Zarrella, Sarah Connor, Wincent Weiss, Kerstin Ott, DJ Ötzi, Andrea Berg, Peter Maffay, Cheyenne Pahde.

Foto: MDR/Marco Prosch

MDR kl. 20:15: „Das Beste zum Fest“

Maximilian Arland inviterer publikum til en glad og morsom aften og ser frem til berømte gæster. Han mødes med Uta Schorn og Heidi Weigelt, der har modereret tv-klassikeren “Wunschbriefkasten” i årtier. Til jul drejer Maximilian Arland på borde og overrasker de populære skuespillerinder og moderatorer med opfyldelsen af deres ønsker. Andre gæster inkluderer Angelo Kelly og søn Gabriel, som han snakker om jul og skikke med. “Das Beste zum Fest” præsenterer de morsomste sketches og de smukkeste melodier af Helene Fischer, Andy Borg, Semino Rossi, Monika Hauff & Klaus-Dieter Henkler og mange andre.

Lørdag, 14. December

Foto: MDR/André Rieu Productions

MDR kl. 20:15: „André Rieu – Das große Weihnachtskonzert“

“André Rieu – Den store julekoncert” finder sted i den romantiske middelalderborg i Maastricht. Johann Strauss Orkester, talrige solister og kor præsenterer verdens smukkeste julesange. Og foran den åbne pejs fortæller André Rieu de smukkeste julehistorier og fortæller, hvordan han selv fejrer jul sammen med sin familie.

Søndag, 15. December

Foto: MDR/Andreas Lander

MDR kl. 11:55: „Meine Weihnacht, meine Lieder“

En aften med Gunther Emmerlich, masser af musik og gode historier om Fest der Feste. Kort før jul åbner den populære sanger og programleder dørene til hans Dresden Villa Maria og inviterer dig til en aften med de smukkeste julesanger. Det handler om musik, der har ledsaget ham gennem sit liv. Der er stjerner, venner og kolleger som Helene Fischer, Ute Freudenberg, Stefanie Hertel, Dresden Kreuzchor, Nana Mouskouri, Semino Rossi, Reinhard Mey, Oonagh og Ten Tenors. I selskab med sine kære snakker Emmerlich om juleoplevelser i barndommen, ungdomsårene og i hans Thüringer periode, om jul med børn og børnebørn, tidligere og i dag og om hans Dresden i julesæsonen. Der er bagning, og hjemmelavet musik. Showet er en genudsendelse fra 2016.

Foto: NDR/Reiner Heller

NDR kl. 20:15: „Das große Wunschkonzert“

Lutz Ackermann inviterer til en vinterkoncert efter eget valg i Celle og har inviteret to specielle gæster: Hansi Hinterseer og Olaf Malolepski. Begge sangere er blandt de mest populære kunstnere i Tyskland og har taget tid til dette show og selvfølgelig medbragt deres smukkeste musikspor. De to fortæller om deres mange års karriere og overrasker publikum med personlige indtryk fra deres liv. Olf Malolepski ser tilbage på en 50-årig musikkarriere som tidligere medlem af bandet Die Flippers og solo som Olaf der Flipper. Bindingsværksbyen Celle inviterer en til at slentre gennem romantiske gyder og seværdigheder. Moderator Lutz Ackermann besøger Celler-slottet, slentre gennem smalle bindingsværksgader, besøger en antik butik med traditionel julepynt og specielle heste vist i Niedersachsen Stats Stud Celle. Og selvfølgelig kan man også se billeder af det smukke Celler julemarked. Ud over turist højdepunkterne er en masse musik inkluderet. Mary Roos, Semino Rossi og André Rieu sætter stemningen til jul.

Det skal du læse