Schlager og Volksmusik i TV d. 13. – 15. September

Fredag, 13. September

Foto: MDR/Michael Heinz

MDR kl. 20:15: „Mit Volldampf und Musik“

“Mit Volldampf und Musik” rejser Olaf Berger denne gang med den legendariske “Rasenden Roland” over øen Rügen. Han møder matroser i læderbukser, sporer Holzmichl på øen, der tryller barndomsdrømme med en motorsav og søger efter det eftertragtede guld på øen med en af de få ravfiskere. I bagagen er der – som sangtittelen lover – også en masse musik. Med er Santiano, Kristina Bach, Christoff, Dirk Michaelis, Eli Melinda, De Randfichten, Sarah-Stephanie, Bruno Ferrara, Maria Lewin, Alexander Knappe, Phil Stewman og mange flere.

Lørdag, 14. September

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

SWR kl. 20:15: „Schlager-Spaß mit Andy Borg“

Denne gang byder Andy Borg gæsterne velkommen i sin kærligt fremstillede schlager- og volksmusik-show: Chris Andrews, Dirndln Samma, Grubertaler, Stephanie Hertel & DirndlRockBand, Anita & Alexandra Hofmann, Hein Simons og flere.

Foto: ZDF und Sascha Baumann

ZDF kl. 20:15: „Willkommen bei Carmen Nebel“

„Willkommen bei Carmen Nebel“, direkte fra Hannover til fordel for den tyske kræfthjælp. Store navne har annonceret sig selv.Med er Andrea Berg, Andreas Gabalier, David Hasselhoff, Uwe Ochsenknecht, Katharina Thalbach, Ross Antony, Angelika Milster, Bauchredner Sascha Grammel, Hansi Hinterseer, Fantasy og mange andre stjerner.

Billede: MDR/Axel Berger

MDR kl. 20:15: „Ein Kessel Buntes Spezial“

Efter mere end 30 udsendelser af Kesselrückschau tilbyder Wolfgang Lippert nu et andet farverigt bedste af hans Adlershof-show. Mireille Matthieu snakker om hendes frisure og om at være berliner. Den lille store rocklady Suzi Quatro husker sine koncerter i Østen og afslører, at hun har smukke ben. Wolfgang Lippert præsenterer: Mireille Matthieu, Chris Wallasch, Milva, Gojko Mitic, Angelika Milster, Karsten Speck, Suzi Quatro og Die Roten Gitarren.

Foto: MDR/W. Köhler

MDR kl. 22:20: „Peter Maffay – Momente ins Jetzt“

Peter Maffay bliver 70 år og har stået på scenen i 50 år. Maffay, der kom til Tyskland i en alder af 14, allerede i 1960’erne med skiftende bands på scenerne, i hans bayerske hjemland. Indtil i dag har han skrevet utallige hits, spillet utallige koncerter og er stadig ikke træt af at turnere og skrive nye sange. Han lever her og nu? “Jetzt!” er også titlen på hans nye album, som blev frigivet i slutningen af august. MDR dedikerer en dokumentar om hans liv og hans kunstneriske arbejde til den ekstraordinære kunstner og sender en koncertoptagelse fra Columbia-Halle Berlin samme aften.

Foto: MDR/Michael Schöne

MDR kl. 23:20: „Peter Maffay – Jetzt! Das Konzert“

Peter Maffay er en af Tysklands mest populære kunstnere, fyldt 70 år og har stået på scenen i 50 år. Til sin fødselsdag festede Peter Maffay med tusinder af fans, præsenterede sine nye hits og spillede en unik koncert. Højdepunkterne på denne specielle aften kan ses for første gang i MDR.

Foto: WDR/Herby Sachs

WDR kl. 23:45: „Wolfgang Niedecken, BAP und die DDR“

DDR 1984 – et strengt afskærmet system. Politisk, økonomisk og endda musikalsk. Især for rockmusikere var det vanskeligt at optræde i øst. Wolfgang Niedecken havde gjort det umulige med BAP: en stor turné med 14 koncerter over det tidligere DDR. Men lige før den første optræden i Palast der Republik var turen forbi – med vidtrækkende konsekvenser. 30 år efter Berlinmurens fald indleder BAP-frontmand Wolfgang Niedecken en søgning efter spor efter Østtyskland. Han vil finde ud af, hvad der skete dengang.

Søndag, 15. September

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

ARD kl. 10:03: „Immer wieder sonntags – Best of“

Efter 16 live udsendelser ser Stefan Mross tilbage på sæsonen, der lige er afsluttet og viser de smukkeste og mest bevægende optrædener på “Immer wieder sonntags”.

Foto: ZDF – Sascha Baumann

ZDF kl. 11:50: „ZDF-Fernsehgarten“

Andrea Kiewel præsentere den 20. udgave af Jahres 2019 live fra Mainzer Lerchenberg. Gæster: Scooter, Die Lochis, Justin Jesso, Natasha Bedingfield, Jan & Jascha, Ben Zucker, Tanita Tikaram, Adel Tawil, Reece Lemoniusog andre.

Billede: MDR/Andreas Lander

MDR kl. 20:15: „Legenden – Ein Abend für Gunther Emmerlich“

Den 18. september 2019 fejrer Gunther Emmerlich sin 75-årsdag. Gunther Emmerlich har været på scenen i næsten 60 år. Han er en sanger, programleder, bogforfatter og en entertainer, der overbeviser med sin alsidighed. Selv som sanger passer han ikke i nogen skuffe. Den klassiske aria er lige så meget hans erhverv som musical og chanson. For Gunther Emmerlich er der ingen barrierer mellem klassisk og let musik. Og det er grunden til, at operasangeren rocker, svinger og jazzer over scenen, når han vil. I et portræt spores forfatteren Susanne Köpcke, Wahldresdners karriere. Hans børn, venner og ledsagere giver indsigt i hans kunstneriske liv.

Det skal du læse