Schlager og Volksmusik i TV 27. – 29. September

Fredag, 27. September 2019

Foto: MDR/Saxonia Entertainment/Uwe Frauendorf

MDR Kl. 20:15: „O Happy Day – Die Siegershow für unsere Kirche“

I nogle år har der været en stor aktion i det centrale Tyskland, hvor sognekirker modtager penge til renovering af deres kirke, og MDR ligger lige i midten. Seks udvalgte sogn fra Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen spiller for i alt 400.000 euro til renovering, udvidelse eller konservering af deres kirke. Menigheden, der i sidste ende dukker op som vinderen af konkurrencen, kan se frem til mere end 200.000 euro og et eksklusivt show & koncert højdepunkt for hele området, som MDR udsender den 27. september 2019 live fra 20:15. I hjertet af omkring Siegerkirche er der masser af stjerner at røre ved: Kathy Kelly, Angelika Milster, Oonagh, Gerd Christian, Die Priester, Dorrey Lyles og mange andre kommer.

Lørdag, 28. September

Foto: MDR/rbb

MDR kl. 20:15: „Die Schlagernacht 2019 aus der Berliner Waldbühne“

I slutningen af sommeren gentager MDR dette schlager-højdepunkt igen! Schlager hits til dans og de smukkeste schlagerballader. Det bedste, som tyske Schlager har at tilbyde, kunne opleves i sommeren 2019 i Berlin Waldbühne. Tysklands schlagerfamilie festede med superstjerner som Kerstin Ott, Ben Zucker eller Howard Carpendale. Til stede også: eatrice Egli, Münchener Freiheit, VoXXclub, Nik P., Mickie Krause, Eloy de Jong, Ross Antony, DJ Ötzi og stjerneskudet Sonia Liebing.

Søndag, 29. September

Foto: ZDF / Markus Hintzen

ZDF kl. 12:10: „ZDF-Fernsehgarten on tour“

Den almindelige „ZDF-Fernsehgarten” -sæson er forbi, men der er tre udgaver af “Fernsehgartens on tour”.  Nu er „ZDF-Fernsehgarten on tour“ i det østfrisiske Neuharlingersiel at besøge. Siden 2009 har Nordsøen været et UNESCO-verdensarv af Vadehavet. Gæster: Wincent Weiss, Oonagh og mange andre.

Foto: BR/Felix Kempter

BR kl. 20:15: „Zsammg’spuit“

Midt i Bayern ligger verdens største sammenhængende humleopvækstområde, Holledau.

Til ære for det “grønne guld” fejres med festivaler i hele det voksende område, der strækker sig over store dele over distrikterne i Øvre og Nedre Bayern. Her kan man høre de specielle sange, Gstanzl og Zwiefachen fra området. I udsendelsen er disse med: die Dellnhauser Musikanten, de junga Oidboarisch’n, die Auer Geigenmusi, die Familienmusik Servi, die Holledauer Bifescheißer, die Wolnzacher Tanzlmusi, die Zwigglmusi, die Höllentaler Blasmusik, die Eininger Grenzstoarucka, der HVT-Dreigesang m.fl.

Det skal du læse