Schlager og Volksmusik i TV 20. – 22. September

Fredag 20. September

Foto: MDR/Daniela Höhn

MDR, RBB, NDR kl. 20:15: „Die Goldene Henne 2019“

Hvem vinder de eftertragtede trofæer i år, hvem har publikum stemt som nummer 1? Foran omkring 5.000 tilskuere præsenterer Kai Pflaume et enormt sceneshow i Leipzig, herunder Peter Maffay, Ben Zucker, Álvaro Soler og Silly. Nominerede i kategorien “Musik” inkluderer Andrea Berg, Roland Kaiser, Kerstin Ott, Ben Zucker og Sarah Connor.

Foto: MDR/Daniela Höhn

MDR , RBB kl. 23:15: „Goldene Henne 2019 – After Show Party“

RBB-værtinden Tina Kramhöller møder “Sieger” vindere bag scenen og vil fremkalde deres første følelser. MDR-kolleger Sarah von Neuburg og Lars-Christian Karde præsenterer de bedste historier ved den glamourøse after-show-fest.

Lørdag 21. September

Foto: MG RTL D / Iliade Productions

N-TV kl. 13:05: „Die Millionen-Party – Das Oktoberfest“

Med seks millioner besøgende årligt, er München Oktoberfest den største festival i verden, selv før karnevalet i Rio de Janeiro. Næsten otte millioner liter øl konsumeres hvert år i de enorme telte – slagsmål og tyveri er almindeligt. Dokumentaren kigger bag kulisserne på den populære sommerfestival og ledsager politi, sikkerhedsvagter og paramediciner, der sikrer orden på stedet.

Foto: BR

BR kl. 15:15: Zsammg`spuit in Osttirol“

Den idylliske Villgratental-dalen forgrener sig fra Pustertal-dalen i Østtyrol. I det lokale samfund Innervillgraten mødtes BR-holdet på Gannerhof og i området i Sillian med sangere og musikere fra området. Dölsacher Tanzmusik, La Böhmisch, der Villgrater Viergesang, H4 og gruppen NordOst saitig – synger og spiller.

Foto: MDR/ORF/ ip-media/Peter Krivogra

MDR kl. 20:15: „Starnacht aus der Wachau“

Efter den store publikumssucces i “Starnacht am Wörthersee 2019” udsender MDR endnu en stjernenat. Fra søen Wörthersee tager vi nu til Donau sammen med ORF. Starnacht Arena ligger midt i en af de mest fortryllende floddale i Europa – Wachau. Med blandt andre: Andrea Berg, Maite Kelly, Die Nockis, Ross Antony, DJ Ötzi, Peter Kraus, Thorsteinn Einarsson, Eloy de Jong og Die Mayerin. I Østrig har “Starnacht” en lang tradition. I år blev 20-årsdagen for Wörthersee fejret.

Foto: MDR/Andreas Lander

MDR kl. 22:20: „DJ Ötzi – Leb Deinen Traum“

Han er en af de mest succesrige østrigske musikere. Med mere end 16 millioner solgte albums er DJ Ötzi en af de mest succesrige musikere i den tysktalende verden. I anledning af sit 20-års jubilæum på scenen viser MDR Fernsehen en eksklusiv jubilæumskoncert – med alle hans store hits.

Foto: NDR/rbb

NDR um 23:15 Uhr: „Schlager die sie kennen sollten“

I showet har producenterne sammensat de mest populære og velkendte schlager og evergreens fra seks årtier. Fra Helene Fischers “Atemlos durch die Nacht” til “Zigeunerjunge” af Alexandra.

Søndag 22. September

Foto: BR/ Sessner

ARD kl. 10:03: „Oktoberfest Trachten- und Schützenumzug – Live“

Det betragtes som en af de største og smukkeste parader i verden og er på samme tid en ægte bayersk begivenhed med en kongelig historie: Til minde om arrangementet til sølvbrylluppet mellem kong Ludwig I og Therese fra Bayern i 1835, hvert år på den første oktoberfest søndag, holdes det traditionelle kostumeoptog i München. Det er ikke kun et højdepunkt i sæsonen af Oktoberfest for de cirka 9.000 deltagere, men også for adskillige tv-seere i Tyskland og over hele verden. Genudsendes samme dag kl. 19:15 på BR.

Foto: ZDF / Markus Hintzen

ZDF kl. 12:00: „ZDF-Fernsehgarten“

O’zapft er! I dag åbner Andrea Kiewel og “ZDF TV Garden” Oktoberfest-sæsonen 2019 på Mainz Lerchenberg med masser af musik, spil, sjov og godt humør. Gæster er bl.a.: Die Jungen Zillertaler, Troglauer, Münchner Zwietracht, Melissa Naschenweng, Alpin KG, Hansi Hinterseer, Die Draufgänger, Die Schürzenjäger, DDC Breakdance, Antonia aus Tirol, DeSchoWieda feat. Fred and Richard, Fäaschtbänkler og mange andre. Dette er det sidste udgave af “ZDF-Fernsehgarten” fra Mainz Lerchenberg. De næste tre søndage venter Andrea Kiewel på dig med “ZDF TV Garden on tour” fra Nordseeheilbad Neuharlingersie.

Det skal du læse