tirsdag, oktober 4, 2022

Schlager-nykommeren fejrede allerede sit gennembrud i Tyrkiet

Den næste stjerne i schlagerens horisont?! Det er meget muligt, for med Safiya træder en usædvanlig ung sangerinde frem i rampelyset her i Tyskland – efter at hun allerede har fejret store succeser i den arabiske verden. Vi fortæller dig, hvorfor du helt sikkert bør huske på denne nybegynder, og hvorfor hun kan blive en god rollemodel.

Stort gennembrud i Tyrkiet

Safiya forlod sit hjem som blot 18-årig for at realisere sin store musikalske drøm. Kort tid efter opdagede en tyrkisk musikmanager, at hun optrådte i en bar. Hendes gennembrud i Tyrkiet kom med sangen “Why Do I”.

Og det gik hurtigt: en succesfuld turné og optrædener i Tyrkiets store tv-shows fulgte. Men så vendte Safiya tilbage til sit adoptivland, Tyskland! Et usædvanligt og modigt skridt – især for en ung kunstner.

Trods tragisk familiehistorie giver hun tillid

Hvorfor opgav hun det? Safiya giver svaret helt åbenlyst i den officielle pressemeddelelse: “Jeg stoppede, fordi jeg vil være ægte. Jeg vil skrive mine egne sange og give folk det, som mange mangler i deres liv – kærlighed, håb og selvtillid!”

Det er præcis det, som folk faktisk har brug for mere end nogensinde før i disse tider – så hun rammer noget her? Meget muligt! Den unge kunstner er også ambassadør for organisationen “Preventing Violence – Promoting Integration” (forebyggelse af vold – fremme af integration).

Safiya, der er af tyrkisk oprindelse, og hendes familie kom engang til Tyskland fra Gaziantep ved den tyrkisk-syriske grænse – da hun kun var to år gammel. Kort tid senere mistede hun også sin mor.

Vil Safiya også blive en rollemodel i tyskland?

Især inden for schlager søger unge piger ofte efter rollemodeller og sange, som de kan identificere sig med – så kan Safiya give dem styrke med sin musik? Under alle omstændigheder synes den unge kunstner at vide præcis, hvad hun vil, hvilket også understreges af hendes tysksprogede debutsingle “Alles klar”.

Under alle omstændigheder giver hun Schlager-genren en kunstner, som aldrig har eksisteret før. Som vi har erfaret eksklusivt, vil Safiya få sine første tyske tv-optrædenerS allerede i oktober, og flere vil følge i vinteren og foråret 2023.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER