Schlager kollegaer går gennem tykt og tyndt

Når Florian Silbereisen og DJ Ötzi joker, kan Helene Fischer ikke være med: “DJ Ötzi og jeg kan grine os til døde, og Helene står bare og kigger og forstår det ikke. lige som jeg ikke kan forstå, når hun tager på indkøb hele dagen og har glæde af det”, citere promi magasinet OK, “Feste” værten Florian Silbereisen i november. Også BILD.de citere noget den 34 årige fortalte i “NDR Talk Show”: “Helene kan heller ikke forstå at jeg tager telefonen kl. 03 om natten når DJ Ötzi ringer, og siger til mig: “Du, på Youtube er der en interessant video” Så ser jeg den. Det forstår hun ikke”.

Florian Silbereisen og DJ Ötzi er et eksempel på et unik venskab i Schlager branchen. Begge musik kollegaer er fremragende privat, mødes og gøre skønne ting sammen. Og ligesom Helene Fischer er der sikkert mange kvinder, der ikke forstår et venskab mellem mænd.

Florian og DJ Ötzi
Kilde: Florian Silbereisen Facebook

Hemmeligheden ved mande venskab

Men hvad laver de, disse unikke venskaber mellem to mænd? Florian Silbereisen og DJ Ötzi har måske ikke den sammen karaktere – udadtil er de meget forskellige – men humoren er nøglen til sympati. De kan skraldgrine af de samme ting, behøver ikke noget blad for munden, for når det kommer til sjov er de på bølgelængde. Udover det har de to det sjovt på scenen sammen og deler en passion: Kærligheden til musikken. Disse ligheder forbinder dem og svejser dem sammen.

I år arbejder Florian Silbereisen og DJ Ötzi endnu tættere sammen. D. 18 marts 2016 startede Florian sin “Das Beste der Feste” Tourne gennem Tyskland og Østrig. Med er mange stjerner også musik kollegaen og ven DJ Ötzi.

Sjovt er

Hører temaet humor også til kærlighed? Så firkantet kan man ikke sige det. “Med Helene Fischer har han ikke kun en partner, men også en ægte veninde. Vi taler om alt. Men der er et niveau, som for kvinder er for lavt. F.eks. temaet humor”, citere Bild.de “Feste” værten.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER