Schlager.de’s Partynacht der Stars

Et af mange Schlager-højdepunkter finder sted i Rheinberg i år – kun et stenkast væk og kun få minutter i bil fra Duisburg og Oberhausen. Schlager.de inviterer jer til “Schlager.de – Partynacht der Stars” den 15. september 2018, og med er de øverste stjerner fra schlagerscenen som: Beatrice Egli, Fantasy, Maite Kelly, Feuerherz, Norman Langen, Julian David, Christian Lais, Anita & Alexandra Hofmann, Sandro, Maria Voskania, Vincent Gross, Neon, Eva Luginger, Sonia Liebing, Angela Henn, Madeline Willers & Sebastian von Mletzko.

De fleste af disse kunstnere har været gæster ved store tyske tv-programmer i løbet af de sidste 12 måneder – sammen vil de omdanne Niederrhein Exhibition Hall til en Schlager-højborg.

7-timers schlagermaraton vil blive præsenteret af Neue Post-magasinet og radiostationen Radio Paloma. Arrangementet starter lørdag den 15. september 2018 kl. 16.00.

Efter det officielle program er der dog ikke behov for en ende: den residente DJ fra den legendariske danseklub Nina Bottrop / Köln vil fortsætte med den officielle after-show fest bagefter. Således bliver koncertsalen hurtigt til et dansegulv, og alle besøgende er inviteret til at fortsætte deres fest indtil de tidlige timer om morgenen.

Vi er med dernede. Hvis man vil med, så kan man nå det endnu. Køb billetterne direkte ved Schlager.de

Kilde: schlager.de

Det skal du læse