„Schlager des Jahres“: Andrea Berg viser hendes nye frisure

Kilde: Andrea Berg Facebook
Kilde: Andrea Berg Facebook

Andrea Berg sætter altid en ære i en perfekt styling. Ved generalprøverne til det store show “Schlager des Jahres”, sidste fredag (20.11) som blev indspillet i Congress Centrum Suhl, optrådte Andrea med et nyt look. Hendes hår er stadig brun-rødt, men har nu igen pandehår. Andrea Berg begejstrede også i en sexede kjole og hav hendes bedste hits.  Andre medvirkende er også David Garrett, Semino Rossi, Mary Roos og Christian Lais. Udsendelsen bliver sendt d. 12. december fra kl. 20.15 på MDR.

12235088_949324735111319_1994835897888325471_n
Kilde: Andrea Berg Facebook

“Heimspiel” Open Air er slut

Andrea Berg har nu mere tid til sig selv. For et par dage siden sluttede hendes “Heimspiel” Open Air Tour. Andrea Berg viste sin fans højdepunkter fra hendes Tour på video på Facebook. Hendes “Drømmepirater” som Andrea kalder sine fans, tilbød sangerinden et spetankulært show med hotte Outfits og farverig baggrund. Andrea Berg har i de sidste år hørt til de største musikere på den tyske scene og det ser bestemt ud til at hendes fans er hende tro.

Til hendes fans har Andrea et specielt forhold. Selv om hun på scenen er topstylet, viser hun gerne sin naturlige side på hendes Facebook side, herved får hendes tilhængere vist en privat side af Andrea.

Kilde:Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER