Schlager Champions 13. Januar 2018

Schlager Champions i Velodrom, Berlin med 3500 tilskuer, blev en fantastisk aften med en quote på knap 5 millioner tilskuer samt nogle utrolige oplagte tilskuer. DasErste, ORF og Jürgens TV stod bagved udsendelsen. Efter min menig det bedste show hidtil – der var alt. Sjælden havde man oplevet så oplagte fans. Et flot show med masser af god musik.

Følgende kunstnere var med: Alina, Andrea Bocelli, Ross Anthony, Andy Borg, Jürgen Drews, Ensemble Afrika Afrika, Fantasy, Helene Fischer, Roland Kaiser, Maite Kelly, KluBBB3, Vanessa Mai, Nans Mouskuri, Al Bano og Romina Power, Santiano, Semino Rossi, Ten Tenors, The Golden Voices of Gospel, The Kelly Family, TV-Startänzer og Ben Zucker. Man troede det ikke, men – Helene var på den røde løber, hvor hun poserede foran pressen.

Herefter gik hun hen til fansene i 5-10 minutter hvor hun brugte tiden på at få selfies samt autogrammer skrevet. Det er sjælden set i de sidste tre år. Måske der er kommet en ny Helene frem. denne gang havde Helene tid til sine fans som før i tiden. Årets mandlige sanger & Årets Radio Hit: Semino Rossi. Vanessa Mai: Guld for Albummet Regenbogen og Guld for Albummet Endlos Verliebt/Wolkenfrei. Årets Bedste Duo blev Fantasy. Alina kom med en dejlig Ballade sang som hun selv havde lavet.

En stor kado til THE GOLDEN VOICES OF GOSPEL for deres optrædende sammen med mange kunstnere – Great Performance. Nana Mouskuri kom med et eksempel fra hendes nye Album – 80 år og så på Verdenstourne – fantastisk. Årets Newcomer blev Ben Zucker. Jürgen Drews (Kongen af Malorca) fik overrakt af sin datter Single GULD for “Ein Bett im Kornfeld”. Prisen for Livsværket blev Daliah Lavi som døde 2010. 2009 tog hun afsked med scenen. Tilstede for at modtage denne pris var manden, søsteren og mosteren.

Hvem kender ikke Daliah Lavi !!! 10 Tenorer fra Australien synger til ære for Daliah Lavi den sidste melodi som hun forlod os med i 2009 ved Das Adventsfest der 100.000 Lichter i Suhl – “Mein letztes Lied”. Roland Kaiser modtager Platin for sit Album “Selenbahnen” (200.000 Albums). Og så overtager Kaiseren festen – fantastisk – det kan han. Stemningen er i top. Nu tror man at taget ryger af i hallen, men nej. Han er så populær i Tyskland.

Det er helt vildt. Han binder unge og gamle sammen. Alle kan lide Ronald. Han er kult i Tyskland – så kan man ikke ønske mere. “Warum hast du nicht nein gesagt” var den tredie melodi som Ronald havde med, og det var total fedt. Aldrig har Roland danset så meget. Maite Kelly & Roland, de er bare fantastiske sammen. Et af de absolutte højdepunkter i showet. Al Bano og Romina Power tager afsked med scenen pga., Al Banos dårlige helbred.

Årets Album blev The Kelly Family. Andre Bocelli var inde og synge “Time so say goodbye”. KluBBB3 havde lige udgivet deres tredie Album “Wir werden immer mehr”. Man må sige – hvad der startede som en joke, blev en succes. De synger fra deres nye Album “Paris” og “Ein Tatoo fürs Leben”. Sætte gang i en fest det kan de. Kom til et show med dem – det vil du aldrig fortryde. Helene tog fire priser med hjem.

Aldrig før er det sket at en kunstner har taget fire priser: Årets Kvindelige Sanger, Årets Hit, Årets Album & Årets Video. HELENE tager alt hvad hun kommer i nærheden af. Hun er den største, ingen tvivl om det. Udmærkelserne taler for sig selv. Hun fik denne aften følgende udmærkelser for 2017: 6XPlatin(1.200.000 Album) for Weinachten, 12XPlatin(2.400.000 Album) for Farbenspiel & 5XPlatin(1.000.000 Album) for Helene Fischer.

Helene sang følgende sange: “Herzbeben, Veil Liebe nie zerbricht, Achterbahn og sluttede festen af i Berlin med Viva La Vida. Helenes Achterbahn blev afsluttet med et mega vandbad for alle hendes dansere samt hende selv. Aldrig før set i TV. Hun sætter hele tiden nye mål for kunstnere. Og ingen kommer med ! Hun er bare nummer et, ingen tvivl. Hvis ikke det er hendes optræden, så er det hendes udseende eller hendes salg af Album – Helene hat das Volle Paket.

Efter showet var der interview med florian på feste.tv, hvor man så kunne kikke videre efter at showet stoppede. Her interviewede han stort set alle kunstnerne. Vi havde fået lov til at komme op på scenen for at tage billeder af kunstnerne, hvilket var stort. Helene ville ud så hurtig som mulig, men gled med hendes små stilethæle på gulvet. Hun røg helt ned på siden lige foran mig. Godt at hun ikke støttede på armen, så kunne der måske være gået et kraveben. Helene kikkede på mig og nikkede – hun var klar igen. Puha. Denne episode blev sendt over hele Tyskland om morgenen. En lidt ubehagelig måde at blive set sammen med Helene på.

Sidst men ikke mindst: Jeg vil gerne have lov til at sige tak til Daserste for en fantastisk modtagelse i Pressen. Det er en fantastisk oplevelse at være med overalt, samt at være så tæt på alle stjernerne. Tusind tak for det.

Til alle jer: Kom ud og se disse shows LIVE – det er en oplevelse for livet, tro mig. Feste, det kan Tyskerne.

Vi ses derude !!!

4 Videoer venligst udlånt af: Christina Werkman-van Houten fra Helene Fischer Fans.

https://www.youtube.com/watch?v=TzlGPaDKdfU

https://www.youtube.com/watch?v=Lu_X7twMVvg

Det skal du læse