Schlager 2014 – Nytårshilsner fra stjernerne

Er du kommet godt ind i det nye år, og hvad ser du frem til i det nye år? De tyske schlagerstjerner har masser af tak til deres fans og sender hilsner.

Nik-P

Nik P.

“Kære fans og venner. Varme hilsner fra Tiroler Bergen og et godt nyt år med kærlighed, lykke og en masse sundhed. Det ønsker jeg, min kone Gaby, min søn Niklas og især Nik. Tak fordi I er der”.

beatrice-egli

Beatrice Egli

“Tak for et mindeværdigt og unikt år 2013, som vi har oplevet sammen. Fra hjertet ønsker jeg jer et godt nytår og det allerbedste for 2014. Kan ikke vente, med snart at se jer i god behold. Jeres Beatrice.”

Matthias Reim

“Et godt nytår ønsker jeg jer, jeg glæder mig til et vildt Reim år 2014. Tak til alle, der gjorde 2013 stort for mig: I er de bedste fans i verden. Det bliver godt, tænker på jer. Hilsen fra Brandenburger Tor. Hilsen fra store Berlin.”

voxxclub

voXXclub

“Kære voXXclubber, sikken for et år 2013. Vi er utrolig taknemlige, hvor meget kærlighed og støtte fra jer og med jer. 2013 var belagt med mange højdepunkter, vi ved ikke hvor vi skal begynde og hvor vi skal slutte… TAK TAK TAK. Vi ser frem til flere højdepunkter i 2014 og ønsker jer et godt nytår. Må 2014 være fuld af kærlighed, sundhed, succes og taknemlighed. Jeres voXXclub.”

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse