Schlager 2014 – Det venter os i dette år

I 2013 oplevede vi mange store begivenheder, men nu er tiden inde til at kigge på hvad der venter os i 2014. Her er giver et lille overblik over TV shows, ny udgivelser af CD og Tourdatoer, som man ikke må gå glip af.

Tv shows 2014

I år venter et par interessante TV shows på os. Et par af disse udsendelser i 2014 er følgende:

Helene Fischer show 2014

For kun 1 uge siden begejstrede Helene Fischer med sit helt nye 2013 TV show. I hendes tredje shows gav hun os store overraskelser og store øjeblikke, fans er allerede spændt på hvad hendes udsendelse 2014 vil bringe og spørger sig selv:

“Hvad finder hun på? Et “Helene Fischer show 2014” en fejring af kærlighed, det vil helt sikkert være en stor julegave til fans.

“Deutschland sucht den superstar”

I januar starter en ny omgang af “Deutschland Sucht Den Superstar”. I juryen sidder Marianne Rosenberg, Mieze Kats, frontfigur fra bandet Berliner Mia, rapper Kay One og naturligvis Dieter Bohlen. Du behøver ikke vente længe, for det er nemlig den 8.1.2013 at det går løs. Så det er spændende hvilken nye kunstnere der bliver født i år 2014.

Immer wieder sonntags

Hvert år i sommer månederne, og hver søndag er Stefan Mross på med sit glad smil med “Immer wieder sonntags”. Med humor og charme byder han i hver udsendelse velkommen til stjerner fra schlager og volksmusik branchen, som giver deres aktuelle titler. Og som komiker er han altid en super figur.

ZDF fernsegarten Kiewel

Siden 2000 har Andrea været vært i underholdnings programmet “Fernsehgarten” på ZDF. Foruden optræden fra den tyske og engelske underholdnings verden, vil der også være emner fra hverdagen. ZDF fernsehgarten kommer fra slutningen af Maj til begyndelsen af September.

CD ny udgivelser

Interessant i 2014 er også nyudgivelser for CD’er. Den 17. Januar udgiver Peter Maffay sit 23. studiealbum “Wenn das so ist”. I otte år har fans ventet på dette.

Også i Januar ventes der det nye album fra Schweizeren Leonard: “Noch lange nicht alles”. I sine 30 års karriere har han udgivet mere end 20 album.

Bernhard Brink udgiver et nyt album til Februar. “Aus dem leben gegriffen” hedder pladen, mere præcis udkommer det på valentinsdag i 2014.

En måned senere den 21. marts ventes der et nyt album fra Rock´n Roll legenden Peter Kraus. “Zeitensprung” hedder det og er ikke kun for Rock´n Roll fans.

Ud over disse udgivelser venter naturligvis flere CD’er i 2014.

Koncerter / tourner i 2014

I det nye år ventes der for schlager og volksmusik, fans tourner. Kunstnerinden Andrea Berg starter sin “Atlantis tour” den 11. Januar 2014 i Erfurt. Fans kan forvente en spændende koncert fuld af overraskelser, især fordi Andrea har trænet sig i at dykke og hun har udtalt at nok er noget vand.

Også Helene Fischer giver koncerter i 2014. I oktober 2013 udkom hendes album “Farbenspiel” og dette er også titlen på hendes tour 2014, som begynder i slutningen af september. Skulle man ønske og komme til koncert skal man få bestilt, der er kun få billetter tilbage.

Hvad vi også ser frem til i 2014 er “Fest der feste”. Værten er ikke andre end Florian Silbereisen. Med i programmet har han DJ Ötzi og de skøre drenge fra voXXclub, det sørger for uforglemmelige øjeblikke.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse