Schlager 2013 – nye stjerner

For schlager branchen var det et utroligt succesfuld år. Mange fordomme blev lagt på hylden, og flere køber CD’erne af de kendte schlager kunstner. Naturligvis skal man ikke glemme de aktuelle nye kunstnere, og vi har samlet et lille overblik over de nye tilkommende her i år 2013.

voxxclub-1

voXXclub

De var blev kendt i år – voXXclub. Med deres “Rock mi” landede de med hittet i 2013 og samtlige TV shows ville have dem som gæster. 6 mands bandet overbeviser med deres galskab, deres store stemmer og sympati, hvor man ved sikkerhed til næste år, vil høre meget mere fra dem.

beatrice-egli-9

Beatrice Egli

En anden ny stor stjerne i år, Beatrice Egli, vandt den 11.5.2013 showet DSDS og skrev dermed musik historie – da hun vandt med schlager. Ingen havde troet at hun ville komme så langt med den slags musik. Ved næsten hvert show lå hun foran, ikke underligt, for hun fortryllede dem som sad ved TV skærmen, som flittig fulgte hende.

Marco-Angelini

Marco Angelini

Også han deltog i DSDS og blev nummer fire. Han studerede medicin og blev kaldt Dr. med. univ Marco Angelini. Hans singler “Du & ich”, “Mein engel” og “Wunder gibt es immer weider” gik rent ind hos fans. Mange damer føler sig sikker ved ham og vil sikkert gerne have lægehjælp af ham.

Ross-Antony-1

Ross Antony

Ross Antony er en veteran i musik branchen, men i schlager er han helt ny. På sit album “Meine neue liebe” fortolker han kendte sange. Kærlighed til denne musik stil, mærker man med det samme. Hans musik og kunstneren selv bringer en god stemning – ideel til din næste fest.

Peter-Michael

Peter Michael

Går store tider i møder, fordi han har samme manager som super sangerinden Helene Fischer. Dermed har han de bedste betingelser for en god start i schlager branchen. Hans debut album “Keine halben sachen” overbeviser med sjælefulde stemme og et hjerte. Det bliver spændende hvad det nye år bringer fra den skønne sanger.

ilka-wolf

Ilka Wolf

Ilka Wolf er uddannet musiker og formåede i år at slå igennem med sin første single “Tatsächlich liebe”, singlen til hendes ynglings film, et nummer som klatrede op i toppen på airplay hitlisten. Til næste år er hun med i Stefan Mross show serie “Schlager gala des nordens”.

Lindt-Bennett-f

Lindt Bennett

I slutningen af august udgav de to musikere fra Lindt Bennett deres første album med titlen “Seelenschwestern”. Anne Lindt og  Kim Bennett har kendt hinanden i næsten 10 år og har altid ønsket at lave et album sammen. Deres musik er en blanding af moderne contry, pop-rock og schlager.

Anna-singt-rot-f

Anna Singt Rot

Anna Singt Rot blev opdaget i Hamburg på en musikskole under et musik kursus. Siden har hun udgivet 3 singler bl.a. “Gedaneknlos”, den tyske version af suoer hittet “Euphoria” fra Loreen.

[box_info]Kilde:schlagerplanet.com[/box_info]

 

 

 

Det skal du læse