“Schatzi schenk mir ein Foto” – Mickie Krausers Partyhit

Mickie Krauses “Schatzi schenk mir ein foto” er indbegrebet af et party hit. Sangen udkom den 19-11-2010, og det er blevet et velkendt party hit. Det passer godt til Mallorca kult figuren Mickie Krause. “Schatzi schenk mir ein foto” er et typisk Mallermann hits og vil også blive spillet til afterskiing party´s. Sangen  er en favorit ved Oktoberfest i München.

Mickie Krause: “Schatzi schenk mir ein Foto”

Sangen er ikke kun egnet til fest, men den er også lavet som en ørehænger. Når sangen lyder bliver lokalet omvandlet til en stor fest og de fleste til festen kender sangen og kan synge med, den er produceret som schlager med stemning. Her er omkvædet fra Mickie Krause “Schatzi schenk mir ein foto” så kan i synge med:

Schatzi schenk mir ein Foto

Schenk mir ein Foto von Dir

Schatzi schenk mir ein Foto

Nur so ein Foto wünsch ich mir

Ich sagte

Schatzi schenk mir ein Foto

ein kleines Foto von Dir

Schatzi schenk mir ein Foto

Dann schenk ich dir auch eins von mir

Sangen handler om en attraktiv dame, som han traf en aften og spørger sig selv om dette virkeligt er sket. Vover han at tale til hende, spørge om hendes nummer eller om hun vil give ham et billede. Sangen var så stor en succes at den i 2012 blev udgivet som en EM version.

“Schatzi schenk mir ein foto” Mickie Krause får festen til at rocke.

Mickie Krause er bekendt med sine ugudelige og vittige sange, som primært appellere til de unge mennesker til fester. Hans sange er simple at huske, på grund af hans tekster og er let at kende ved den hurtige rytme og melodien. Især på Mallorca får han publikum til at rende rundt. Udover Mickie Krause er Jürgen Drews og Michael Wendler fast inventar på den spanske ferieø.

Mickie Krause er en spasmager, der formår at lave ikke så seriøse tekster på Mega Ballermann hits. Hans varemærke er hans blonde hår. Undertiden bærer han også skrå solbriller som fuldender hans image som partykonge. Udover “Schatzi schenk mir ein foto” synger Mickie Krauser også “10 nackten friseusen” og “Finger im Po, Mexico”, “Ich bin solo” og “Nur noch schule an”.

Mickie Krauser Schatzi schenk mir ein foto

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse