S’Bescht Ländler-Wunschkonzert

Lige ind på podiet på den Schweiziske chart – Denne store start på chart har dette dobbelt album “S’Bescht Ländler-Wunschkonzert“, hvor det er landet på 3. pladsen.

40 skønne populære hits, er fortolket af succesfulde kunstnere og bands, og er samlet på et dobbelt album. Hvorvidt om det er Julia Steiner med “Meitli”, Vreni Schneider, bandet Oberalp, Die Schüpferi-Meirli eller Arno og Carlo, er de forbilleder for alle harmonika spillere –  et forbinder alle kunstnere og de kendte hits på “Ländler-wunschkonzerts” – De er 100 % “Schweizisk”.

Med på udarbejdelsen er naturligvis også det Schweiziske nationalsymbol:  Alpehornet, “Schwyerörglis” (Harmonika) i forskellige formationer på dobbelt albummet giver de musikalsk glæde som ikke noget andet instrument kan.

Om det er stemnings hit eller romantiske sange, med vokal eller instrumentalt – Fra  TELAMO udkommer “Ländler-Wunschkonzert” der simpelthen er “S’Bescht” og lader alle hjerter fra volksmusik venner hører schlager. Ikke noget under, at det er lykkes dobbeltalbummet at få en 3. plads på charten.

S’Bescht-Ländler-Wunschkonzert

 

[box_tip]Dobbelt albummet kan købes her: S’Bescht Ländler-Wunschkonzert[/box_tip]

[box_info]Kilde: Telamo.de[/box_info]

Det skal du læse