Santiano: Pete Sage sørger over sin mor

Der var allerede grund til bekymring i slutningen af februar: I familien til Pete Sage opstod der et akut og alvorligt sygdomstilfælde, der gjorde det umuligt for ham, at spille til koncerten for leden aften”, hedder det i officiel pressemeddelelse. Det referer til den planlagte Santiano koncert 1. marts i Oldenburg – optræden i Braunschweig som blev aflyst med kort varsel.

I dag ved vi hvad den foruroligende meddelelse var: For et par dage siden meddelte den engelske multi instrumentalist via Facebook Profil, sine fans den triste nyhed.

Kilde: Universalmusic.de
Kilde: Universalmusic.de

” Fredag d. 4 marts kl. 18.15 har min mor i en alder af 98 alder lukket sine øjne. Jeg takker bandet, crewet, management, agenturet, mine venner og alle fans, I har gjort det muligt for mig, at deltage på hendes sidste rejse”.

Da hans mors tilstand blev forværret, hastede den 66 årige straks til sin engelske hjemby, for at tage afsked. Santiano fans reagerede med forståelse og sympati, næsten ingen klagede over de aflyste koncerter. Disse koncerter vil blive holdt i begyndelsen af maj.

Schlagerblume og Tyskschlager ønskere Pete Sage og familien styrke og det bedste i de næste par uger!

Kilde: Schlagerblume.de

Det skal du læse