Santiano koncert, live musik og stor stemmning

Santiano var en overraskelse sidste år. Deres album “Bis ans ende der welt” steg til et succes album og fik derfor i år sågar en ECHO pris. Hvor man kan opleve Santiano, og nyde en sømands drøm, god musik og stor stemning, Det kan man til en Santiano koncert.

Santiano koncert er en sejltur som undertiden rå og stormfuld, og andre gange mild og sød. Den maritime stemning tager sig godt ud og scenen er forvandlet til et stort skib, med hejste master, Santiano koncerten kan begynde. Alle bandmedlemmer har en funktion på skibet under koncerten: Der er enefodge, skibsføre, underofficere, kaptajn og en “Spille mand på dæk”. Hvis man kan forstår spansk, skal man helt sikkert tage til en Santiano koncert.

Musikken er en blanding af tyske sømandssange og irske folkesange. Rytmiske hits som “Gott muss ein seemann sein” og “Hoch im Norden” opfordre ikke kun til drømme, men også til at danse og svaje. Alle fem medlemmer har før lavet musik og den musiske erfaring afspejler sig da også på scenen. Det takker publikum for med store bifald.

Helene Fischer koncert og Santiano

Denne sommer tourner Santiano med Helene Fischer gennem Tyskland. Bandet var opvarmning til Helene Fischers “Sommer event 2013” og efter den 7-7-2013 er Santiano live med deres “Bis ans ende der welt” tourne på scenen.

Men det er ikke nok: I slutningen af november går tournen videre med det aktuelle album “Mit den gezeiten” og igen kan fans se frem til nogle særlige koncerter.

santiano-2

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse