Santiano kommer til Danmark

JA den er god nok. Santiano kommer til Danmark igen, denne gang er det en total koncert og det er Lørdag d. 04.juni 2016 i Skovdalen og de spiller kl. 20:00 – Santiano er også elsket af Schlager-folket og derfor denne nyhed.

Santiano-Danmark-p

SANTIANO kombinerer traditionel folk-, pop, rock and roll og ikke mindst irish folk. Deres sange tager udgangspunkt i livet til søs, som vi kender det i sømands-sangene, de såkaldte shanties – at hæve ankeret, sætte sejlene, tage afsked og føle længsel – men også det at være sammen i en fornøjelig stund.

Der er en stor kraft og stemmepragt i up-tempo numrene og masser af følelser i balladerne. De giver den fuld gas og er kendt for at leverer et fantastisk sceneshow med stort lysshow, ild og fyrværkeri.

Uanset om musikken er påvirket af folk-, rock- eller shanty  – så er man ikke i tvivl om at det er ”Santiano”. Bandet spiller i en liga for sig selv.

Mastodonterne indenfor ”Shanty-Rock” har bl.a. to gange i træk vundet ECHO –prisen, 5 gange platin og én Diamond Award i Tyskland. Det sætter en tyk og fed streg under deres førerposition som Tysklands bedste band idenfor genren.

Bandet har med albummet ”Mit den Gezieten” været på en af de mest succesfulde turneer med flere end 60 koncerter, flere end 250.000 gæster, talrige udsolgte shows og stribevis af ekstra koncerter i Tyskland og i udlandet.

Arrangør: Open Air og du kan finde billetter her: Santiano Danmark

Kilde: AKKC 

Det skal du læse