SANTIANO indtager Skagen Festival – første koncert i Danmark !

Skagen Festival har netop præsenteret et af sommerens helt store navne – tyske SANTIANO. Gruppen har igennem de sidste 2 år taget tyskerne med storm; de er blevet hædret med 3 gange platin for deres debutalbum, har flere gange ligget nummer 1 på de tyske hitlister, de har fået overrakt Echo – en tysk musikpris, der er udsolgte koncerter nærmest overalt, hvor de spiller. Og nu er de klar til at indtage Danmark, som bestemt ikke er helt ukendt for dem. Flere af bandmedlemmerne har ofte holdt deres ferie her, da de er fra Flensborg området.

– Det er lidt af et scoop, fortæller Helge Arildsøe og Svend Erik Larsen fra musikudvalget og fortsætter – SANTIANO har længe haft et stort ønske om at spille i Danmark. Vi har et godt samarbejde med deres danske agent, Flemming Christensen fra Marsk Music, og han mener, at Skagen Festival er det helt rigtige sted! Det er vi selvfølgelig glade for – og meget enige i. SANTIANOS musikstil er en blanding af forskellige musikgenrer, som vi kender det fra vores festivalscener i Skagen: Traditionelle, internationale folkesange, rock´n´roll og ikke mindst irish folk. Der er en stor kraft og stemmepragt i up-tempo numrene og masser af følelser i balladerne.

Kilde Semmel.de
Kilde Semmel.de

SANTIANOS sange tager udgangspunkt i livet til søs – som vi kender det i sømandssangene, de såkaldte shanties: At hæve ankeret, sætte sejlene, tage afsked og føle længsel – men også det at være sammen i en fornøjelig stund.  Og hvor kan man gøre det bedst i Danmark ? Sammen med SANTIANO til Skagen Festival naturligvis.

SANTIANO er måske ikke et stort og kendt navn i Danmark. Men danske fans har de mange af og de tager hellere end gerne turen til Tyskland! Det kan de også tale med om hos Riis Rejser – de sender en forlængst udsolgt bus afsted til SANTIANO-koncert i Kiel til februar.

Og til maj er der måske endnu flere, som kender SANTIANO. – Vi ved fra SANTIANO, at de skal deltage i det tyske Melodi Grand Prix den 13. marts. Det glæder de sig voldsomt til! De er storfavoritter blandt de fleste tyske bookmakere til at vinde – så måske ser vi dem på scenen til maj, når den store Grand Prix finale afvikles i København ? Det kunne være ret sjovt!
Det bliver en helt fantastisk koncert i Skagen Kultur- og Fritidscenter ! – er Svend Erik og Helge enige om, og de glæder sig til at dele oplevelsen med de mange festivalgæster.

Sommerens Skagen Festival finder sted den 1. weekend i juli i dagene 3. – 6. juli. Billetsalget starter lørdag den 3. maj kl. 10.00. 

[box_info]Kilde: Skagen Festival[/box_info]

Det skal du læse