Santiano er tilbage i hjemhavn

Allerede i 2013 var Santiano på scenen i Tyskland med “Mit den Gezeiten”. Fem voksne mænd, der altid vil have vand nok under kølen og med en speciel form for sange i rygsækken, det er Santiano. I 2014 sejlede de igen ud i de vilde koncerters sø. Santiano spillede i alt 47 koncerter fra februar til september måned. Nu er der nye datoer.

Kilde: Santiano Facebook
Kilde: Santiano Facebook

På turnéen var der stemning med de fem mænd, de gør alle deres navne og sange ære. Det var koncerter udstyret med kraft og udtryk, som får havet i oprør. De er sømænd, der hersker på scenen, som en styrmand på sit skib. Santianos koncerter er en oplevelse af en særlig slags, fans må ikke gå glip af dem.

Santiano har modtaget tre gange platin, og i 2013 holdt de koncert for de oversvømmelsesramte i Tyskland. Kaptajnen er altid den, der sidst forlader sit skib. Efter det motto spillede Santiano i Hallen i Saale en velgørenhedskoncert, og det indsamlede beløb blev brugt til genopbygning i de ramte landsbyer og direkte hjælp til ofrene.

Det var ikke kun velgørende i 2013, da Santiano behørigt viste deres rockede sjæle. Også på festival i Wacken, som egentlig kun var for metalfans, var Santiano gæster. Her ryster mange fans ellers deres manker og har ørepropper i, men Santiano var en oplevelse uden lige. Her blev også musikkollega Heino hyldet sammen med Santiano. Hvis ikke dét beviser, at en koncert med Santiano er et must for alle fans, så gør intet.

Musikerne i dette band behersker deres instrumenter og scenen som en styrmand sit skib og fører sit publikum gennem en række forskellige stemninger. Gennem schlager slår de tonen an, der blæser en storm, og pludselig lyder der bløde toner, solen stiger op i horisonten, bølgerne lægger sig, og vandet glinser under beroligende solstråler. Så varieret som en rejse, sådan er en koncert også med Santiano. Der er noget for enhver.

Med blandingen af traditionelle sømandssange og irsk folkemusik erobrer Santiano deres fans’ hjerter. Så lad dig tage på et vildt krydstogt eller drømme med hits som “Hoch im Norden” eller “Gott muss ein Semann sein”. Bifaldet taler for sig selv, Santiano har potentiale.

I februar i år gik det løs, i lørdags sluttede deres turné i Ralsweik/Rügen. På naturscenen begejsterede de deres fans med sange som “Gott muss ein Seemann sein”.

47 koncerter har Santiano som sagt givet i de forgange måneder. Blandt andet den førnævnte Wacken Open Air koncert, den største metal festival. Santiano beviser hermed, hvor bredt deres musikalske interval er.

Santiano har skrevet om deres oplevelser på en logbog på Facebook, så fans har følt, at de har været med.

“Mit den Gezeiten – Das große Tour-Finale”

Til december i år er der endnu nogle koncerter med Santiano, vi viser her datoerne:

 • Tors, 04.12.14: GÖPPINGEN, EWS Arena
 • Fr, 05.12.14: FRANKFURT, Festhalle Frankfurt
 • Lø, 06.12.14: TRIER, Arena Trier
 • Sø, 07.12.14: HEILBRONN, Festhalle Harmonie
 • Tirs, 09.12.14: DÜSSELDORF, Mitsubishi Electric HALLE
 • Tors, 11.12.14: MÜNSTER, Messe+Congress Centrum Halle Münsterland
 • Fr, 12.12.14: BRAUNSCHWEIG, Volkswagen Halle
 • Lø, 13.12.14: LINGEN (EMS), Emsland Arena
 • Sø, 14.12.14: ESSEN, Grugahalle Essen
 • Tirs, 16.12.14: KOBLENZ, CONLOG ARENA
 • Tors, 18.12.14: CHEMNITZ, Chemnitz Arena
 • Fr, 19.12.14: LEIPZIG, Arena Leipzig
 • Lø, 20.12.14: SCHWERIN, Sport- und Kongresshalle Schwerin
 • Sø, 21.12.14: FLENSBURG, FLENS-ARENA

Sikr dig billetter allerede nu.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse