Sangerinden Michelle: Frisure, Outfits, Styling

Hun er nok en af de mest berømte schlager sangerinder i Tyskland og hun er kendt for sin ekstra ordinære stemme og for hendes karakteristiske stil. Der er blevet taget et kig på hendes garderobe og der fortælles om hendes skønhedshemmeligheder.

Michelles frisure

Michelle har i hele hendes karriere været loyal over for hendes blonde hår. Men en ting leger hun gerne med og det er med sit lange hår. I 1990erne ville Michelle alias Tanja Hewer gerne have sit hår halv langt. Hendes manke blev bølget og skilte helt vildt.

Et nyt årti – en ny stil. Efter årtusindskiftet kom, kom også en ny tid for Michelle. Tiden med en diskret frisure var forbi. Michelle forandrede sig og hun fandt den nye kvindelighed frem. Dette kunne man særligt se i stylingen, langt hår, spektakulære volumen stod pludselig på dagsorden. Hendes hår fik en lotion efter hårvask, tørret med curler i, og voila – færdig er det nye look. Michelle kom med ny selvtillid.

Michelle er som sagt kendt for at lege med hendes stil, men det ses ikke kun på hendes frisure.

Michelle: Outfits

Michelles outfits afviger sig i scene outfitet, optagelse og privat outfit. Outfit til foto optagelser er Michelle gerne en sexede variant. Hun kan lide at præsenterer sig fra sin feminine side.

Hvis man skal beskrive Michelles stil med tre ord må det være, Sexy, kvindelig og ugudelig, den må have ramt hovedet på sømmet med den beskrivelse. Michelle er ikke kun bevidst om hende kvindelighed, hun spiller også med det. Den charme fremhæver schlager sangerinden gerne. I sexy mini kjoler varmer hun gerne sin fans op. Scene outfitet falder gerne i prangende stil, med glitter og glamour selvfølgelig, og er kun beregnet til scene optræden og ikke velegnet til hverdags brug.

Bag scene er Michelle anderledes: På scene funkler stenene, privat er det afslappet tøj. Tops , jeans, trøjer, det vigtigste er at hun føler sig godt tilpas. Selv om Michelle på scene, har den elegance som en diva har, er hun når hun væk fra scenen, en ganske almindelig kvinde, som også vil føle sig tilpas i sit tøj.

Michelle-stil-frisure-outfit1

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse