Sanger NIC: Hård kritik af Florian Silbereisen & Carmen Nebel

Kilde: Nic Facebook –

Schlager sanger NIC slutter sin karriere. Til branchen, hvor han engang var stjerne, har han i dag kun hård kritik, især shows af Florian Silbereisen, Carmen Nebel og Andrea Kiewel får en ordentlig tur.

For få uger siden meddelte NIC, der i midten af 2000erne havde hit med “Einen Stern”, at han vil stoppe sin karriere som schlager sanger. Nu bekræfter den fødte Duisburger hans beslutning til “Bild” og kritisere schlager branchen heftigt, især navnlig Florian Silbereisen og Carmen Nebel, men også Andrea Kiewels søndags show “ZDF-Fernsehgarten”.

Florian Silbereisen & Carmen Nebel i kritikken

“I Schlager shows af Silbereisen optræder der altid kun de samme kunstnere”, siger NIC. Og videre: “En Helene Fischer, en Andrea Berg. Det er altid de samme venner, der er med på Silbereisens rejse”. Selv om disse er store kunstner, er der ikke en chance for de nye kunstner. “Det handler om B vitamin. Ved show som “Fernsehgarten” eller “Carmen Nebel” er det er det samme”, siger NIC. Derudover fortæller sangeren om sexuelle overgreb fra redaktøren, som vil udnytte deres magt for at rumme ham i programmet. “Men så snart du siger, at du er til kvinder, har du ikke en chance”.

“Branchen er hyklerisk og ligeglad”, siger Nino de Angelo

NIC ser nu en professionel fremtid uden for musikken. Siden en proces, hvor han blev anmeldt for voldtægt og vold i hjemmet af hans ekskæreste, har sangeren fået et massiv ry. Til sidste blev NIC frikendt i alle anklagepunkter. Men bookingerne udeblev. Nu taler han før hans afgang, om schlager verden og formulere hans hårde kritik på det sociale medie, til schlagerplanet schlager fans, at i shows af Florian Silbereisen og Carmen Nebel er det altid de samme kunstnere og mange nybegyndere får ikke en chance, for at blive set på TV. Også Nino de Angelo havde for nogen tid siden, sin vrede rettet mod schlager branchen og nævnt samme navne som NIC: “Branchen er hyklerisk og ligeglad. I et stort show som Carmen Nebel og Florian Silbereisen, er det altid de samme personer der er inviteret. De er glatte som en baby. Nytilkommerne får ikke en chance, alt er fuld planlagt. Det gik jeg ikke længere med til”. Fra nu af vil han lave swingermusik, siger Nino de Angelo.

Facebook

3 KOMMENTARER

 1. Ja, smag og behag kan jeg se. Men der hersker hvis ingen tvivl om at er man kommet med i Florians shows eller Carmen Nebels Shows, ja så har man en stor fordel fremfor andre kunstnere. Hvem husker ikke “penge under bordet” ved Helenes Promotion. Det gør altså en KÆMPE forskel om man når ud til 12.000 mennesker eller om det er floriansshow med 4,86 – 5.25 Millioner seere – det er ren matematik 🙂 Der findes et utal af meget dygtige kunstnere i Tyskland, men de får desværre ikke chanchen. Det er lidt ærgeligt. Her er der et eksempel på to kunstnere som har sagt stop, Skulle ikke undre mig, om der kom endnu flere, hvis de ikke kan komme igennem med Schlagerverdenen. Idag er der kunstnere som kan synge det hele: Schlager, pop, rock, klassisk, Swing Musik mm. Kunstnerne må jo føje sig efter markedet hvor de kan få indflydelse, det siger sig selv. En desværre kedelig udvikling, som har været i gang i de senere år.

 2. Det passer ikke helt, jeg har set rigtig mange shows med Florian og Carmen Nebel.Og de giver altid flere forskellige ukendte kunstnere en chance, det har jeg set mange gange..Florian var jo også ukendt, før jeg tror det var Karl Moik tog ham ham i studiet,da han var 11 år.Så det du siger passer ikke NIC.

 3. Tja, det er jo korrekt nok at det oftest er “Tordenskjolds soldater” vi ser i disse shows.
  Men det er vel også derfor vi ser disse shows? For netop at se de kunstnere vi kender og høre de klassikere vi elsker.
  Naturligvis skal der også være plads til nye kunstnere, men det er der jo også, hvis bare de er dygtige nok.
  Der var jo også engang hvor Helene og Andrea var nye i branchen.
  Der er da i hvert fald én der stikker en kæp i hjulet på teorien om at nye kunstnere ikke får en chance, og det er jo Beatrice Egli.
  Det er er jo ikke så mange år siden, at man aldrig havde hørt om hende og så dukkede hun op i DSDS og tog alle med storm.
  Så selvfølgelig kan det lade sig gøre, hvis bare man har den rette vare at levere.
  Hvis nye kunstnere vil i tv, kan de jo melde sig til DSDS, X-factor og andre talentshows. Den slags shows er jo fyldt med ukendte der får en chance for at imponere folk.
  Når de nye ukendte kunstnere har denne platform de kan optræde på, så behøver de jo ikke også at beslaglægge de andre shows. Jeg synes netop det er så dejligt, at være befriet for alle de ukendte kunstnere, i de kritiserede shows.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her