Sange der kommer fra hjertet

I aften kl. 20.15 har HR noget at tilbyde alle musikelskere. “Die schönsten Melodien” er titlen på aftens program og der er løfte om viunderlige sange, fra hjertet til hjertet.

Man kan vente dybe følelser og en skøn klang, som berører sjælen og aftens TV er en musikalsk oplevelse. Med er populære stjerner, der har følesesmæssige sange i bagagen og frembringer uforglemmelige øjeblikke til TV seerene.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Michelle bringer hjertet til stilstand

Michelle er kendt for hendes følelses fulde tekster og hendes “Herzstillstand”. den handler om den store kærlighed, der gør en skør og får hjertet til at stå stille. En sang der vækker følelser og giver en en følelsesmæssigt rutschetur – lige som det virkelige liv.

Ireen Sheer med mange følelser

Ireen Sheer er de sidste par år en velkommen stjerne. Hvad enten det er i hendes hjemland England eller i Tyskland, har Ireen skrevet kæmpe succeshistorier. Og også hun er kendt for store følelser i hendes tekster. “Ein Kuss vor Dir” er en af hendes store hits. Hun synger om hendes kærlighed, som hun har for lidt tid til. Men ønsker blot at have tid til et lille kys, som et tegn på deres kærlighed. Så giv dig tid til i aften og glæd dig til sangene, som kommer direkte fra hjertet.

“Die schönste Melodien” I aften kl. 20.15 på HR

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse