Sætter Coronaen Roland Kaiser, Andrea Berg & Kerstin Ott ude af spil?

Foto: Semmel.de

Disse ord vil gøre ondt i sjælen: ”Statens hovedstad Magdeburg og det ansvarlige sundheds- og veterinærkontor forbyder nu koncerter, Sport og andre begivenheder med mere end 1.000 besøgende ”. Sådan står der på webstedet for byen Magdeburg.

I de næste par uger ville adskillige schlager stjerner være kommet til statshovedstaden Sachsen-Anhalt, men nu kan fansene blive forhindret af corona-virussen. Byen støtter anbefalingen fra det føderale sundhedsministerium og forbyder  alle begivenheder med mere end 1.000 gæster.

Efter sandsynlighed kan stjerner som Roland Kaiser (14. marts, 2020 og 15. marts, 2020), Dieter Bohlen (18. marts, 2020), Andrea Berg (20. marts, 2020) og Kerstin Ott (11. april, 2020) også blive berørt.

Det faktum, at Corona epidemien allerede har skabt en uro i branchen i de sidste par dage, har været klar siden Florian Silbereisens annullering af showet.

Florian Silbereisen har udsat sit show “Schlagerlovestory” planlagt til 14. marts 2020 til 6. juni 2020. Som et resultat blev både album udgivelserne af Ben Zucker og duet albumet af Florian & Thomas Anders udsat.

Frygt for Kaiser fans

Det faktum, at Roland Kaiser sandsynligvis er “en af de mest populære schlagerstjerner”, burde være et stort tilbageslag for fansen.

Vi husker: Sidste år var Roland Kaisers koncert i Magdeburg GETEC arena ikke en god oplevelse. Store dele af taget på GETEC-arenaen – hvor koncerten skulle finde sted den 10. marts, 2019 – var hårdt beskadiget af en storm. Byggeriet var langsomt på grund af vejrforholdene, og alt stod på spil indtil slutningen.

Kilde: Schlager.de

N.B.

Hvis du skal finde ud af om den koncert du skal til, er blevet aflyst eller udskud, så kan du finde ud af det her: Eventim

 

Det skal du læse