Sådanne var Andrea Bergs Tour start

schwerin
Andrea Berg, Facebook

“Tak Krefeld, det var rart at komme hjem”, med disse ord endte Andrea Berg fredag aften, den første dag på hendes store “Seelenbeben” Tour. En særlig følelsesladet koncert, Krefeld er stadig hendes hjemby. Andrea Bergs fans synes at være helt begejstret for sangerindens optræden. Og også i Hannover gav sangerinden 100 procent power, også i de specielle øjeblikke gav de publikum gåsehud.

Fans begejstret

To gange ren følelse og Andrea Berg gav fuld gas på starten på hendes tour i her i weekenden. Fredag aften startede Krefeld det store “Seelenbeben” eventyr, lørdag aften fulgte Hannover. På Facebook siden til Schlager dronningen er der kommet positiv kritik og absolut begejstring. “Dine shows er simpelthen fantastiske, en klasse for sig. Med rette kan vi være stolte af dig”, et af de mange eksempler.

Ved begge koncerter tog Andrea Berg to unge op på scenen, som optrådte sammen med hende. Et sandt øjeblik som gav gåsehud og ikke kun for børnene, men også for publikum. “Jeg havde hele tiden tåre i øjnene og er stadig rørt”, skriver en bruger.

Flere datoer til Touren

Slutningen på en koncert weekend fejrede Andrea Berg søndag ved udsolgt koncert i Schwerin. De næste datoer følger den kommende weekend. Indtil februar er schlager sangerinden på Tour.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER