Sådanne lyder den nye Fantasy sang

Kilde: Tyskschlager.dk

Schlager kult duoen Fantasy fejre stadig deres band jubilæum og overraskede ved “Schlager Champions” med en helt ny sang. Det er kun begyndelsen…

I Florian Silbereisen TV begivenhed “Schlager Champion” i 2018 var stort set alt på scenen, som er i schlager business der havde rang og navn. Naturligvis måtte Fantasy ikke mangle og Freddy März og Martin Marcell havde en særlig overraskelse til deres fans. På “Schlager Champion” scene præsenterede de deres nyeste sang “Gespenster der Nacht” og leverede dermed den nye Fantasy ørehænger. Det allerbedste er at med sangen annoncerer de deres nye album.

Fantasy: Årets Duo

Sikken en optræden af Freddy März og Martin Marcell: I bedste Modern Talking stil præsenterede Fantasy deres nye hit “Gespenster der Nacht” ved Schlager Champion foran et begejstret publikum. Sangen er definitivt en ørehænger og skal nok finde vej til den ene eller andet schlager fest.

Nyt album til Marts

Der var også en pris til Fantasy i lørdags: Florian Silbereisen kunne for andet år i træk overrække  “Eins der Besten” i kategorien “Duo des Jahres”. Med deres nye sang “Gespenster der Nacht” gav Fantasy en forsmag på deres kommende album: Der udkommer d. 9 marts “Das Beste von Fantasy – Das große Jubiläumsalbum”, sammen med Freddy og Martin fejre deres 20 års band historie. Vi glæder os til det!

Nummeret kan høres her på Das Erste website Videoen til den nye sang af Fantasy

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER