Sådan undslipper han paparazzierne

Foto: MDR/MDR/JürgensTV/Dominik Beckmann

Florian Silbereisen er nok den mest eftertragtede personlighed i de tyske medier. Feste-Shows, “Das Traumschiff” og “Deutschland sucht den Superstar” – Florian er over hele tv’et lige nu. Men langt væk fra stress og jag har selv en hårdtarbejdende entertainer brug for en pause fra blitzpærerne. Florian Silbereisen ved det også og har en taktik for at undslippe paparazzierne.

Florian Silbereisen har været en del af den tyske schlager scene siden begyndelsen af ​​90’erne. Et par år senere fik han sit store gennembrud på tv, da han fik lov til at moderere de berømte Feste-shows – og det blot 22 år gammel. Den engang så latterlige folkemusikstjerne har udviklet sig til en af ​​landets mest eftertragtede entertainere. Hans shows bringer jævnligt millioner af seere til ARD. Nu vil alle større tv-selskaber have noget fra Silbereisen-hypen.

Siden 2019 har han spillet kaptajn Max Parger på ZDF “Traumschiff”. RTL hyrede også Florian og satte ham i juryen for “Deutschland sucht den Superstar”.

“Jeg er ofte under observation”

Det er derfor næppe overraskende, at der er stor interesse for Florian Silbereisen som privatperson. Florian skal derfor ofte forholde sig til paparazzier. I “Stern”-interviewet snakkede ham om denne byrde:

“Jeg er ofte under overvågning, og at få paparazzier til at slå lejr på tværs af gaden i skoven og se, hvem der kommer ind og ud af mit sted, er en pris, jeg desværre må betale.”

Alle berømtheder bør huske dette trick

Hvordan håndterer Florian dette pres? Han har et par tricks til at undslippe de sensationelle fotografer: ”Jeg leder så efter et bjerg for at vandre, det skal være lidt stejlt, for de kan ikke følge med alligevel. Jeg tager timeout, kører på min motorcykel eller spiller golf. Jeg går meget tidligt ud, jeg vil have tågen, duggen, naturen, der giver mig indre ro.”

Nå, en rigtig pro ved, hvordan man holder de mærkelige paparazzier på afstand.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER