Sådan reagerer hendes kollegaer på graviditeten

Foto: © Kristian Schuller / Universal Music

Helene Fischer er gravid. Denne nyhed vil sandsynligvis fortsætte med at cirkulere et stykke tid. Efter at en person tæt på Helene har frataget hende retten til selv at meddele denne gode nyhed, det skrev Helene Fischer i et følelsesladet indlæg i fredags den 1. oktober. Men så modtog Helene masser af opmuntring og tillykke …

Nogle af Helene kolleger var naturligvis blandt de dem og Maite Kelly kom med et følelsesladet opslag . Hun er jo selv mor til tre og kan derfor sætte sig særligt godt ind i Helenes sted. Så hun skriver: “Nej, succes, rekorder, intet i verden er smukkere og mere hellig, end når en kvinde der bærer sit barn under sit hjerte.” Hvilke vidunderlige og sande ord!

Giovanni Zarrella lykønsker også og skriver: “Sikke en vidunderlig nyhed. Gud velsigne dig og din familie. Dette bliver den bedste tid i dit liv. Zarrellas ønsker dig alt det bedste.”

Og Marina Marx sender også ønsker: “Det kæreste og bedste for dig!”

Anni Perka er også blandt, hun var engang på farten som Helene Fischer-dobbelt: “Wow … Sikke gode og stærke ord !! Jeg ønsker dig det allerbedste. Nyd denne vidunderlige, særlige tid !! “

voXXclub er også kommet med noget helt særligt hvor de reagerer med hjerte og humor – Med missionen om at opmuntre Helene Fischer postede de en humoristisk video.

I dette spiller skurkene “Stille Post”. Sådan lærer Michi om Bini: “Helene Fischer er gravid”, som derefter forvandler det til et “Helene har en steg i ovnen”, som i sidste ende bliver til et “Helene Fischer er nu vegansk”. De fandt også gode ord til deres kollega:

“Vi er selvfølgelig meget glade og ønsker Helene alt held og lykke i verden!” og videre: “Vi ville have ønsket, at du kunne have offentliggjort denne vidunderlige besked på det tidspunkt, du valgte! Desværre er pressen og overskriftsjægerne uenige! Forhåbentlig kan vores video få et lille smil på læben! Din Voxxclub”

 

View this post on Instagram

 

Et opslag delt af voXXclub (@voxxclub_official)

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER