Sådan reagerede fansene på Helenes tv-comeback

Helene Fischer fejrede i lørdags sit store tv-comeback i Florian Silbereisens show “Schlagercomeback.2022”. Helene leverede en forrygende præstation og glædede næsten fem millioner tv-seere med sin næsten halve time lange præstation. På Schlager.de Facebook-siden kommenterede talrige fans på Schlagerqueens mindeværdige optræden. Mange tilhængere var begejstrede – men der var også kritiske røster!

Fra klokken 23.09 var tiden endelig kommet: Helene Fischer stormede lørdag aften scenen i Leipzigs glashal i en tætsiddende, sort kattedragt og glædede de 2.000 tilskuere med hits som „Blitz“, „Atemlos durch die Nacht“ og „Liebe ist ein Tanz“. Årets Schlager TV-højdepunkt udløste selvfølgelig også en strøm af kommentarer på Schlager.de Facebook-profilen. Næsten 600 fans skrev til dem og gav deres mening.

Sådan fejrede fansene Helene Fischer

“Jeg var glad for at se hende live igen efter hendes babypause. Det var alt sammen godt, hun er nummer et for mig,” begejstret en fan. “Det var et meget flot, vellykket show, og det bedste kom til sidst. At se Helene efter så lang tid var fantastisk,« glædede en anden følger sig i kommentarerne. Alt i alt var fansene på Facebook bare begejstrede for, at Helene Fischer endelig var tilbage på den store tv-scene efter sin babypause.

“Hvem er hun så? Gudinde?”

Alligevel fik Helene Fischers optræden også negative kommentarer. Mange fans var generet af nedtællingen, der blev vist i salen umiddelbart før Helene Fischers optræden og talt ned af Florian Silbereisen. “Jeg syntes Helene var fantastisk, men nedtællingen var lidt overdrevet ,” skriver en fan f.eks.. En anden bruger kan kun være enig: “Helene er måske en god sangerinde, men denne nedtælling var fuldstændig overdrevet. Så hvem er hun? Gudinde?”

Varigheden af ​​hendes optræden vakte også kritik: Helene Fischer stod på scenen i næsten en halv time – længere end nogen anden kunstner den aften. “Hvorfor har Helene altid særlige rettigheder i Floris-programmer? Hun synger altid flere sange. Mens andre sangere bare synger en sang. Hendes optræden tager også længere og længere tid,” klagede en fan.

Helene Fischer taler ikke om babyen

Enhver, der håbede på spændende, privat indblik i hendes liv den aften, var skuffede. I Florian Silbereisens show reddede Helene Fischer hemmelige detaljer fra sit liv: Hverken fødslen af ​​hendes barn eller samværet med Thomas Seitel blev diskuteret den aften. Den 37-årige røbede kun sin foretrukne dresscode til hjemmet: “Jeans og en t-shirt. Privat er jeg faktisk strikket meget anderledes, jeg mener, du ved det også,« afslørede Helene Fischer til sin ekspartner Florian Silbereisen på sit store tv-comeback. Det burde også have irriteret nogle fans efter så lang en afholdenhed …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER