Sådan erobrede hun sin Karolina

Foto: rbb

Pandemien chokerer i øjeblikket kulturindustrien igen. Det er Kerstin Ott også ramt af. Touren måtte udsættes for tredje gang. Heldigvis kunne koncerten i Berlin Mercedes-Benz Arena dog finde sted. Kerstin Ott overraskede sine fans flere gange …

Kerstin Ott skrev som bekendt sangen “Alles so als immer” til sin Karolina. Men hun måtte kæmpe heroisk for sin drømmekvinde, næsten som i Rapunzel, som hun fortalte med en masse glæde. “Jeg klatrede op fra en rendesten og faldt i en tornebusk”. Titlen var en af ​​de mest roste sange den aften.

Generelt var programmet meget blandet, udover hendes store hits var der selvfølgelig numre fra hendes nuværende album. Så også “Was weißt du von Liebe”, som hun skrev, inspireret af en mangeårig penneven, som lider af Downs syndrom. “Wann ist das passiert”, den sang, der rører sangeren mest, var også meget tæt på. Her var der især garanti for gåsehud.

DSDS spiller med som støtte

I stedet for en pause halvvejs i koncerten gav Kerstin Ott to unge kunstnere en scene. Så hun introducerede Laura og Mark, kendt fra “Deutschland sucht den Superstar”, som nu er et par og grundlagde en duo.

De tre opførte klassikeren “Whats going on”, inden de sympatiske nytilkomne fik lov til at præsentere flere af deres egne titler. Så overraskede Kerstin Ott igen. Som DJ. For åbningen af ​​anden halvleg begyndte med Kerstin, der varmede blæserne op ved et skrivebord med blandt andet Scooters “Maria – I like it loud”. DET er aldrig sket før…

God gestus til hendes fans

Efter at Kerstin Ott tog på en lille turné for første gang i 2018, fulgte den første store koncertrække i 2019. Touren “Ich geh meinen Weg” blev konsekvent fulgt op. Gennemarbejdede scenesæt samt et udvidet og ungt band rundede rammerne af. Kerstin Ott interagerede ofte med sine kolleger.

Hun holdt også kontakten med sine fans. Så en hjerteballon i regnbuefarver landede endelig på hendes bandkammerat med ordene: “Jetzt hast du den schönsten Ballon der Welt“. Ingen tvivl om det, forestillingen var særlig uformel og stemningen var derfor god. Lad os håbe, at de resterende koncerter kan omlægges i foråret 2022. I hvert fald er Kerstin Ott med til Elbstrand Festival den 10. september.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER