Sådan drager alle fordel af berømtheds status

Foto: Paul Schirnhofer

Når en af ​​de mest succesrige schlagerstjerner i Tyskland tager ordet, går det ikke uhørt hen. Roland Kaiser er klar over dette faktum og bruger sin store medierækkevidde specifikt, når det kommer til Corona, Vaccinationsvillighed og den fjerde bølge er i gang, fordi dette emne ligger hans hjerte særligt nært.

Roland Kaiser kræver solidaritet fra alle berømtheder –  Hvis du er vaccineret mod corona-virus, spiller din egen beskyttelse mod denne sygdom kun en underordnet rolle for Roland Kaiser. Immunisering er snarere et udtryk for solidaritet med alle medmennesker. I et interview med RTL-direktør Jan Hofer fandt Roland klare ord til sine prominente kolleger. Derfor er det næsten hver berømtheds pligt at foregå med et godt eksempel og blive vaccineret.

Fan-hetz mod Roland Kaiser

Det er ikke første gang, at Roland Kaiser offentligt annoncerer for corona-vaccinationer. Hans Instagram-opråb “##impfenschützt”  (“vaccine beskyttelse” .red) fra slutningen af ​​august blev for eksempel også godt modtaget af kolleger som Sarah Connor, Ben Zucker og Peter Maffay. Men allerede dengang stod Roland i voldsom modvind. Selv hans egne fans sleb deres knive og skabte overskrifter ved at true med boykot af koncerter af deres idol.

Forsøg på intimidering mislykkedes

Det så i hvert fald ikke ud til at forhindre Roland Kaiser i at promovere corona-vaccinationen igen og så meget desto mere vedvarende. I lyset af det hurtigt stigende antal infektioner med et samtidig fald i tilgængeligheden af ​​intensivsenge, hvoraf de fleste patienter hævder uden vaccination, bør Kaisers appel ikke undgå at have effekt. I Tyskland er den fjerde bølge er allerede i gang, og den kan helt sikkert blive svækket af mere og måske mere radikal reklame for en vaccination.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse