Sådan bearbejdede hun sin søsters død

Maite Kelly er et multitalent: Sangerinde, sangskriver, børnebogsforfatter … hendes værker om “Lille Humlebi Bommel” er bestsellere og hører hjemme på ethvert børneværelse. Fordi Maite også behandler følsomme emner i bøgerne, og det er der en grund til…

Børnebog med mening

En af Maite Kellys børnebøger har titlen “Die kleine Hummel Bommel nimmt Abschied”. Den er beregnet til at hjælpe børn fra tre år med at håndtere sorg med mange følelser.

Pressemeddelelsen fortæller: “Bedstemor Humlebis børn er ikke så rosenrøde som normalt i dag, og hendes stemme er også meget lav. Bommel sniger sig hen til bedstemors seng og hvisker: “Hvad er der galt?” “Jeg er ved at løbe tør for humlebiekraft,” svarer bedstemor stille.

I denne nye Bumblebee-historie lærer Bommel, at det aldrig er let at sige farvel, men også at det, du bærer i dit hjerte, forbliver for evigt. Det er meget modigt at bringe et så vanskeligt og følsomt emne ind i en børnebog.

Bogen hjalp hende med at forlige sig med søster Barbys død

Bogen er også velegnet til voksne. For eksempel hjalp historien Maite Kelly selv med at komme overens med sin søster Barbys død: “Vi har alle sammen gjort utrolige ting i de sidste næsten to år. Jeg havde aldrig troet, hvor meget jeg selv ville få brug for denne bog og denne sang for at gøre det … fordi jeg også måtte håndtere det pludselige tab af min søster.”

I april i år døde Barby Kelly af en lungeblodprop i en alder af blot 45 år. Herefter trak Maite Kelly sig tilbage i et stykke tid, inden hun gav en særlig hyldest til sin afdøde søster i ZDF’s “Fernsehgarten”, som hun afslørede på Instagram på det tidspunkt: “Ligesom Barby var den, der plejede at ordne min bluse og flette sløjfen i mit hår, da jeg var barn, vil jeg gøre mig selv så smuk som muligt til scenen den dag.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse