Rundt om Hansi: Autografer, bøger og klubber

Hvad gjorde vi fans uden internet? Vi ville bruge mange timer på at kigge i magasiner, ringe til managers og pladeselskaber og håbe på et varmt tip – i dag er det lettere at få information om stjernerne. Der er næppe en offentligt kendt person, der ikke har en officiel hjemmeside på internettet. Her kommer mere information om, hvordan du digitalt kan finde vej til Hansi Hinterseer.

Hansi Hinterseers hjemmeside

www.hansi-hinterseer.at finder du en smart hjemmeside med en masse online info for hjertefans: På den officielle Hansi Hinterseer hjemmeside er der portræt, eventdatoer, nyheder, fotos og videoer. Under rubrikken “Für meine Fans” er der information om autografer, merchandise, bøger, billeder, kalender og fanrejser. Derudover er der information om fanklubber i Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Frankrig og Danmark. Her er også information med adresse, e-mail og telefonnummer, så man ved, hvem man skal henvende sig til.

Kilde: Hansi Hinterseer Facebook
Kilde: Hansi Hinterseer Facebook

 

Ud over hjemmesiden er Hansi Hinterseer også på Facebook.

www.facebook.com/Hansioffiziell bliver du sammen med 80.000 andre fans tilbudt en masse backstagemateriale. Tyroleren udgiver regelmæssigt snapshots, bag og på scenen, indtryk fra PR, datoer og videobeskeder.

Desværre er der kun en uge til den aktuelle turné slutter. Både på hjemmeside og Facebook sender sangeren personlige hilsner:

“Kære venner, kære fans. Tiden er gået alt for hurtigt … Hjertelig tak for en skøn turné, for mig var det en stor oplevelse. Det har været en fornøjelse med jer, og I har altid sikret en stemningsfuld atmosfære. Det var super, ses snart, jeres Hansi”.

Skulle du have misset at se Hansi, er der her en trøst: Det har aldrig været så nemt, som det er i dag, at komme tæt på stjernen. Se mere på Hansi Hinterseers hjemmeside.

Kilde: Schlagerplanet.com

 

Det skal du læse