Rudy giovannini udgiver romantiske single

Den kendte sanger Rudy Giovannini har udgivet sin nye single “Rosen leuchten durch die Nacht” (Roser skinner gennem natten), som anses for at være en af de mest romantiske kærlighedserklæringer, man kan give til personen i sit hjerte.

Singlen, der udkom den 22. september 2023, er en del af Giovanninis nye album “Hast du Zeit? “Rosen leuchten durch die Nacht” er tilgængelig på forskellige musikplatforme som Spotify, Apple Music og Amazon Music.

Singlen har allerede fået positive reaktioner fra både fans og kritikere. Med sine rørende tekster og sin karakteristiske melodiske stemme har Giovannini skabt en sang, der rører hjertet og hylder kærlighedens skønhed.

I pressemeddelelsen står der:

Denne kunstner står for de virkelig store følelser!

Med sit seneste album “Hast du Zeit?” sætter Rudy Giovannini nye standarder – han udgiver de mest sjælfulde sange i sin karriere. Selvfølgelig må en ægte kærlighedshymne ikke mangle! Med titlen “Rosen leuchten durch die Nacht” (Roser skinner gennem natten) synger han om de helt store følelser. Men selv kærligheden starter i det små… Hvornår fortæller man nogen, at man elsker dem? Og frem for alt, hvordan?
Sydtyroleren er en mester i følelsesladede toner og ord. Omkvædet siger: “Roser skinner gennem natten, som gyldne stjerner. For dig alene skinner roser gennem natten. Langt væk siger de tusind gange, at jeg elsker dig.”

Disse romantiske og udtryksfulde ord parret med Rudy Giovanninis unikke stemme formår at tryllebinde fra første sekund. Den klassisk uddannede sanger formår direkte at røre ved sine lytteres hjerte og sjæl. Hertil kommer den umiskendelige melodi fra lydkunstneren Alfons Weindorf, som allerede har haft succes med produktioner for Roland Kaiser, Semino Rossi og Andy Borg. Rudy Giovannini: “‘Rosen leuchten durch die Nacht’ – en vidunderlig melodi og så smukke ord. Det er de ord, man siger til en person, når man vil fortælle vedkommende: Jeg elsker dig! Man behøver kun at høre denne melodi, og så har man faktisk næsten ikke brug for flere ord. Den siger bare det hele allerede.”

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse