RTL donations marthon V.I.P auktion

I Tyskland har de en gang om året et show som varer i 24 timer, et velgørenhedsprogram hvor kendte donere forskellige ting, som så sælges for højstbydende. Indtægten går så til at hjælpe børn. Det her her igen her i 2013 og starter i aften kl. 18.00 på tv-kanalen RTL.

De forgange 17 gange programmet “RTL – Wir helfen kindern” har været sendt, har RTL hjulpet mange børn i Tyskland og ude i verden. I alt har der været samlet 110 millioner Euro ind.

Nu kommer så 18 gang. Det startede i 1996 og ingen troede, at konceptet ville blive så succesrigt, fortæller RTL’s velgørenheds direktør Wolfram Kons. Men vi har bevist, at denne ekstraordinære og det længste velgørenheds program er effektiv,  oplysende og underholdende, men også meget mere af andre årsager – og det er vigtigere end seertal. Så Wolfram Kons vil starte “RTL spendermarthon” live den 21. November kl. 18.00. I 24 timer vil børn være centrum i programmet og der vil indsamles til nødlidende børn. Ud over det vil “Wer wird millionär? have en stjerne kl. 20.15  og det store donations program vil fra kl. ca. 23.15 vende tilbage 1 gang i timen, live.

Prominente gæster sidder i call centret og tager imod opkald fra tv-seerne. Projektsponsorer til Schweiger er, Guido Maria Kretschmer, Rosi Mittermaier, Steffen Hallaschka, Barbara Wussow eller Axel Milberg og hans kone, de vil fortælle om deres projekter og få publikum til at donere. De er alle ude og besøg projekterne, for selv at danne sig et billede af situationen.

RTL---Wir-helfen-kindern-1

Sponsorer og projekter: Tysklands første dame Daniela Schadt indsats for at forbedre fremtidsudsigterne og dårlig stillede unge i Berlin / Tyskland. Skuespiller til Schweiger kæmper for støtte til dårlig stillede unge i Hamburg/ Tyskland. Modedesigner Guido Maria Kretschmer kæmper for bedre behandlings muligheder for børn, der lider af alvorlige konsekvenser efter et slagtilfælde. RTL vært Steffen Hallaschla er fortaler for børn med hjertesygdomme i Hamburg/Tyskland. Skuespiller Alex Milberg er engageret i udvikling af børnehjem for forældreløse børn og halvt forældreløse børn i Lesotho / Afrika. Ski legenen Rosi Mittermaier ønsker at forbedre plejen for blinde børn og syge børn i Simbawe. Desuden går midlerne til vedligeholdes af de tolv eksisterende RTL børnehjem.

Desuden har forskellige kendte personer doneret forskellige ting, vi kan nævne: Andreas Gabalier har doneret sine lederhosen med autograf, disse vil blive sat på aktion. Andrea Berg har doneret 2 VIP billetter med personligt møde, også disse er sat på aktion. Michael Schumacher har signeret sit hestedækken, vi kan nævne mange flere, se resten på RTL

Skulle i være interesseret i at byde på nogen at disse, skal i sende en mail med CC: Suzanne Klein., jeres navn, adresse, husk by og land, mobil eller fastnettelefon.

Der kan bydes allerede nu.

Det skal du læse