Rossi er til Pavarotti

VM i Brassilien er snart historie. Men sidst på ugen, kæmper 2 hold om en 1 plads. I dagens World Cup-semifinale, er det Argentina der spiller imod Holland. En af vores foretrukne schlagerstjerner vil bestemt ikke undgå kampen. Semino Rossi er en entusiastisk tilhænger af Celeste. Sangeren kommer – ligesom det argentinske landshold og superhelt Lionel Messi – fra Rosario, en by nordvest for hovedstaden Buenos Aires.

Rossi er til Pavarotti

Semino Rossi trækker, med sine bløde stemme, flere damer i magien. Men hans hjerte slå ikke kun for musikken for under VM er der selv hos Semino, udbrudt fodboldfeber. Han sidder med den argentinske trøje foran fjernsynet og hepper på sit hold. Og vi kan stadig lære noget om Semino Rossi. Når Argentina scorer, skriger hans som Pavarotti.

Kilde: Semino Rossi Facebook
Kilde: Semino Rossi Facebook

Semino Rossi Cup

I Tyrolske Mils i Østrig, hjemsted for sangeren, var der i slutningen af ​​juni for første gang en to-dages “Semino Rossi Cup” i regi af schlagerstjerner. Ungdomshold fra det østrigske nord og øst Tyrol og også fra det italienske Sydtyrol havde konkurreret. Målet er, at turneringen skal afholdes hvert år. Eksperthjælp modtog Semino Rossi af den østrigske landsholdsspiller Roland Kirchler.

Rossi på rejse

VM i fodbold er ikke den eneste store begivenhed for Semino Rossi i år. Snart skal sangeren begynde at pakke kufferten, For fra den 4. til 11 okt i år 2014, vil Semino Rossi igen tage på en større fan tur. Under mottoet “Crucero del amor – et krydstogt af kærlighed” sætter han sejl. Fra Venedig sejler MSC Perziosa gennem det østlige Middelhav.

Indtil Fanrejsen

Indtil da, vil fans i den kommende tid, få noget for deres penge – og ikke kun noget tilhængere af argentinske i Tyskland kan se frem til. I øjeblikket er Rossi nemlig på farten og besøger mange østrigske byer. Han kan ses så tidligt som i næste uge på Schlagernacht des jahres i Mörbisch og i Schlagernacht på Lake Neusiedl. Selv hos Andrea Berg, ved hendes Heimspiel i slutningen af ​​juli, vil Semino Rossi være gæst.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse