Ross Antonys “Very British”, den nye single og navnebror udkom som en speciel Edition

Single_Ross Antony

Med “Goldene Pferde” udgav Ross Antony sidste år sit andet Schlager album, der har det hele: Massere af godt humør, iørefaldende titler og lyd, der går lige i benene. Albummet er fremstillet på ingen tid og er allerede blevet en kæmpe succes. Nu vil den sympatiske og stadig sjove entertainer, udgive “Very British Edition” af “Goldene Pferde” som dobbelt album d. 19-6-2015 fra TELAMO.

“Very British”, som er den nye single og navnebror til Speciel Edition er landet hos radio stationerne. Ingen spørgsmål om, at også dette hit med reference til Ross Antonys hjemland, er et must for alle Schlager fans.

Tysk Schlager er i alles munde. Tidligere latterliggjort og ved ECHO er der nådeløst buhet, men alligevel er den blevet en solid og succesfuld størrelse i Tyskland. Succes lyver ikke….!

Også Ross Antony har med party kvalitet scoret point. Ross gik personlige nye veje med albummet “Meine Neue Liebe”, og som det er velkendt, ville han bare lave Schlager”, bekender han i dag med et smil. “Da jeg i 1997 kom til Tyskland, var jeg fascineret af Schlager. For mig som englænder, var det helt nyt. Men turde ikke længere, da det ikke passede til mit popstar image. Derefter stødte jeg gentagne gange i min musical tid, på flere kunstnere fra Schlager branchen, blandt andet Jürgen Drews som opmuntrede mig. Han mente at jeg ville blive en store sanger og Entertainer i denne branche og ville passe ind”. Og det kan man se i dag, at de havde ret: Hans aktuelle album “Goldene Pferde” endte ikke kun på den tyske album hitliste, Ross har også siden i år været været regelmæssigt i sit eget TV show “Meine Schlagerwelt”.

Selv Ross´far er begejstret for den pop Schlager, som hans søn nu udgiver. Ross dertil:” Min nye musik får endda min far som lider af Parkinson, til at blive glad og munter. Det er svært at tro, men min far er blevet en ægte Schlager fan”.

Schlager debuten “Meine Neue Liebe” var hurtig en klassiker at finde i genren, og hurtigt overraskede det nye album med nye sange, som Ross sammen med sit producent team Mike Rötgens og Herman Niessig, som har skrevet alle sangene. “Alle titler er relateret til mig”, fortæller den nye udvikler. “Alle sangene er produceret af mine producenter om mig. Jeg ville, at dette album skulle afspejle min personlighed og mit liv. Jeg ville have at mine fans, skulle mærke hvordan jeg tænker og føler”.

Derfor er der på albummet massere af sange, hvor man kan grine, feste og lade sig rive med. Titel sangen “Goldene Pferde” er en medrivende danse Schlager. Rytmisk er titel en klassisk Disko Fox og tekstlig en billede rig kærlighedssang på bedste Schlager maner. “Goldene Pferde” henleder en til en Ranche i Wyoming, for at finde Cowboy følelsen. En aften så jeg i det fjerne ved solnedgang, denne vildhest stående, og udstråle en mærkelig gylden glød i aftenlyset. Dette magiske stund beskrev jeg for mine sangskrivere, som gjorde det til en sang”.

Andre højdepunkter på albummet er sangen “Ich würd es tun” og “Fieber” – moderne Euro-Pop-sange, Disko kuglen drejer og fest mængden danser i ekstase. Det iørefaldende omkvæd, smagfulde danse lyde og et pift fra undergrunden gør sangen til en hit kandidat, som er en live koncert værdig.

Når man gennemhøre albummet, kan man høre at Ross Antony´s album er et moderne, spændende pop Schlager album med masser af farve og med en vis pop-appel.

Men hvis du tror at albummet kun består af muntre numre, tager du fejl. “Bewundernswert” er f.eks. en virkelig, genial ballade, hvor man virkelig kan høre Ross vokal leve. Noget som ligger sangeren meget på hjertet er: “Mange har et menneske som de ser op til, og er taknemlig for. For mig er det min far. Jeg elsker min far og er meget stolt af ham, så stærk han er og hvordan han håndtere sin sygdom. Jeg har dedikeret denne sang til ham, og hver gang jeg synger den tænker jeg på ham”.

“Very British Edition”

Med sangen “Very British” tryller Ross endnu et top hit ud af ærmet. Danse Groove, syng med omkvæd og sjove sækkepibe lyde gør den til en perfekt britisk-tysk Schlager hymne. At denne sang er skrevet til Ross er en selvfølgelig med hans humoristiske Storbritannien kropssprog. Samtidig er “Very British” også navnbror til Edition udgaven og hitliste albummet “Goldene Pferde”, som udkom den 19-6-15  – samtidig med Tysklands besøg af Dronning Elizabeth II. – Som dobbelt CD med mange bonus titler.  Bortset fra et par remixes med orkester versioner af “Bewundernswert” og også et hitmix, har Ross Antonys tyske versioner af fire evergreens fra UK: “She liebt Dich” (tysk version af Beatles klassikeren “She loves you”), Take-That hittet “Back for good” (Komm zuruck Zu mir”), “Verzaih mir Zu sagen ist so schwer” (Elton John – “Sorry seems to be the hardest Word”) og til sidst “Schau doch mal rein” (den tyske cover version af hittet fra Chris Norman & Suzie Quatro “Stumblin in”). For sidstnævnte vandt Ross den Schweizske pris sammen sangerinde Linda Fah som duet partner.

“Goldene Pferde – Very British Edition” er også udgivet som Fan box.

Ross Antony – Iivslinier kortfattet

Ross´liv fremstår som et delikat vævet kludetæppe af forskellige kriterier af succeslinjer. Succes, der kommer sammen med hans personlighed og hans mange talenter. Ross blev i 1974 født som Ross Anthony Catterall i Bridgnorth, Storbritannien. Hans vej som show talent blev lagt allerede som barn. Allerede som 3 årig stod Ross på scenen og sang og dansede, og i 1995 sluttede han på Guildford med sang, dans og skuespil. Der efter optrådte sangeren i musikals i Storbritannien. I 1997 spillede Ross for første gang i Achen med i musikalen “Catharine” på den tyske scenen. Sangeren besluttede sig for at blive i Tyskland, og blev videre engageret i musikalen.

I 2001 blev han i castingshowet “Popstars” som medlem af popgruppen Bro´sis valgt, som indtil 2006 udgav tre album og flere singler, der solgte millioner. Med popbandet Bro´sis modtog han priser som “Bambi, Goldene Europa, Comet und Bravo otto” og tournerede gennnem hele Europa. Efter den succerige udflugt vente briten tilbage til musikalen. Fra 2006 koncentrerede Ross Antony sig mere om sin TV karriere og som vært, skuespiller og præsenterede forskellige TV shows. Et større TV publikum fik han i det populære RTL show “Ich bin ein star – Holt mich hier raus”, og i den berygtede jungle camp, blev han valgt som jungle konge.   

Privat har Entertaineren siden 2006 været sammen med den engelske operasanger Paul Reeves. Med Reeves lavede han pop – klassik albummet “Two Ways”, som udkom den 1. December 2011. I maj 2013 overraskede Ross Antony musikverden med hans første Schlager album “Meine Neue Liebe”. Der fulgte mange TV optrædener og Schlager verden tog imod ham med åbne arme. Gennem denne succes fulgte en succes og til det andet Schlager album “Goldene Pferde” som udkom i 2014. I samme år adopterede Ross og Paul et barn, der skal vokse op ganske normal uden medie presse. Dette er meget vigtigt for begge kunstnere. Og beder forståelse for dette, at barnet ikke bliver et tema for medierne om adoptionen.

Albumet “Goldene Pferde – Very British Edition” udkom d. 19-6-2015 i handlen.

Ross Antony kan opleves på dette års store Schlager Festival – se mere her

Det skal du læse