Ross Antonys mor henvender sig til rørende fans

Ross Antony er definitivt landet i schlager verden. Den engang Bro´Sis- sanger skinner ikke kun igennem med sin schlager musik, men også som TV vært. Til september er der nyt musik fra Ross Antony, for d. 8 september udkommer det nye album “Aber bitte mit Sahne”. Også hans mor Vivien er utrolig stolt over hvad hendes søn har opnået. Hun ved også at hans fans, har gjort hans karriere muligt. Derfor har Vivien ønsket og takke og har skrevet et åbent rørende brev til hendes søns fans.

Kilde: Telamo.de

Rørende ord

Med utrolige åben og bevægelige ord skriver Ross Antonys mor hendes tak. Læs her brevet i sin helhed:

Som en meget stolt mor vil jeg gerne takke jer af hele mit hjerte og respekt, at I i de sidste 20 år har åbnet jeres arme til min søn Ross – både i Tyskland, men også i Østrig og Schweiz. I har alle været forbløffende og storsindet, at I har opfyldt min søns drømme. Og jeg kan ikke takke jer nok for jeres støtte og kærlighed som i viser ham.

“Også Ross far ville være stolt”

Alt hvad Ross har ønsket at opnå, var at gøre mennesker glade med hans musik og sin positive energi. Og jeg håber og tror, at han berørt mange hjerter… Jeg er uendelig stolt, hvad min søn har opnået i sit liv – især med hans nye album “Aber bitte mit Sahne”. Han har gjort, hvad har bedst til: Uforglemmelige schlager klassikere til nutidens publikum.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER