Ross Antony siger ja igen

De sidste måneder har Ross Antony tourneret med Florian Silberiesen, DJ Ötzi, Michelle, Vanessa Mai og Feuerherz som en del af “Das Beste der Feste” tour gennem Tyskland, og bragt fans med sin løse stil og indøvede numre til et grin. Schlager sangeren har en lang og varieret karriere bag sig, det har ført ham fra “Popstars” og “Dschungelcamp” til Schlager musik. Privat synes han ikke at lægge vægt på det sorte, som han fortæller til tidskriftet IN: Efter ti års forhold vil han forny sine ægteskabsløfter.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Stor kærlighed, stor fest

Enhver der har oplevet Antony live ved, at det ikke er en rolig fest, for den fødte brite. Sådanne siger han til tidsskriftet: “Paul og jeg har været sammen i 10 og vil nu forny vores ægteskabsløfter. Vi har inviteret 160 personer og vil fejre det i tre dage”. I år 2006 gav Ross Antony sit ja til Paul Reeves, nær Bremen og i dette efterår kan de fejre 10 års bryllupsdag. I 2010 fornyede parret deres troskabsed på Maldiverne og nu skal ægteskabet fornyes foran venner og familie.

Home sweet Home, heldigvis ikke alene

Selv om Ross Antony holder sin familie skjult for offentligheden, så ved vi dog, at det lykkelige par i 2014 blev udvidet: De adopterede et barn. Men før det skete var det en rodet og svær vej for parret. Selv om sangeren meget gerne, og meget gerne på Facebook sine fans fortæller, om adoptionen, men han afslørede ikke tid, barnets køn eller navn.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER