Ross Antony og Paul Reeves: Sådanne holder de deres kærlighed frisk

Ross Antony er særlig stolt af sit nye album “Tatort Liebe”, især fordi han musikalsk har eksperimenteret: “Det tredje album er tæt på mit hjerte. Jeg står 100 procent bag Schlager, men det er mere pop-Schlager, som Helene Fischer og Beatrice Egli”, siger Ross i interviewet med “Promipool”. Ross fortæller også hvorfor hans lyd er blevet mere poppet: “Schlager er i stigende grad gået i den retning og så må vi gå med tiden. Naturligvis elsker folk det klassiske og når jeg optræder, er jeg opmærksom på en blanding, man må ikke glemme, hvor Schlager kom fra. Schlager er min lidenskab og et ægte fænomen”.

Kilde: Telamo.de
Kilde: ARD Foto.de

Men ikke kun med sit nye album giver Ross sine fans glæde: Hans MDR show “Meine Schlagerwelt” er nu dobbelt så lange og har derfor fået nye elementer: “Det fortsætter d. 11 marts og udover flere kampe, hvor jeg konkurrere med en kunstner, og noget comedy. Der vil naturligvis også være flere musikere som optræder”.

Han nyder at bo i Tyskland

Fra album titlen “Tatort Liebe” kommer der naturligvis også et spørgsmål, om Ross er Krimi fan? “Ja jeg elsker “Tatort” især med Jan Josef Likefers. Jeg er englænder og vi er kendt for, at vi elsker krimier. Jeg kan lide “Mord ist ihr Hobby”, “Columbus”, “Sherlock Holmes” og “Agatha Christie””, fortæller han. Den fødte bridgnorth Ross, er meget glad for at bo i Tyskland: “Jeg kan lide alt i Tyskland. Jeg har været her i 20 år, jeg kan lide deres mad, jeg synes den direkte karakter hos mennesker stor. Renligheden her i Tyskland er meget god og her er mange slotte, som jeg gerne besøger”.

6_Meine_Schlagerwelt_Party_mit_Ross_Antony_PW1016
Kilde: ARD Foto.de

Ross er lykkelig forelsket

Ikke kun fagligt går det godt for Ross – Siden 2006 har han været gift med Paul Reeves. For at holde deres kærlighed frisk, har de en helt speciel recept for: “Vi er ikke konstant sammen, men nok sammen. Vi har meget respekt for hinanden og vi taler om alt. Vi skændes ikke så tit, men sker det, finder vi hurtig en løsning”.

Frivilligt arbejder Ross for forskellige velgørenheds organisationer: “Hver tredje måned auktionere jeg tøj og drejebøger fra mig. Pengene går til forskellige projekter. Med den sidste indtægt bestilte jeg varmelamper til hunde og mælk til katte til et dyreinternat”.

Kilde: promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER