Ross Antony: Frisure, outfit, styling

Ross Antony er en af de mest farverige figurer i tysk TV. Vinder af DSDS, junglekonge, schlagersanger – der findes ikke noget, som den smarte brite ikke kan. Det viser han også ved sin måde at optræde på.

Ross Antonys frisure

Ross Antonys frisure er et rent kunstværk: Hans hårsnit er meget moderne og det er altid stylet. Hans hår er, på toppen, klippet i en 5-7 cm længde. Siderne er imidlertid barberet og flyder problemfrit ind i bakkenbarterne. Pandehåret er langt, men det trækkes på skråt over panden og er glattet med glatjern. Ross Antony er stylet med en masse hårspray.

Ross-Antony-2

Ross Antonys Outfits

Ross Antonys outfit er altid et blikfang. Kraftige farver og farveblokeringer bryder stilen – Ross Antonys outfits er blændende og godheden selv.

Ross Antony fortrækker at være i farverige dragter. De valgte farver kan afvige en smule fra hinanden. Jo flere farver der skinner, desto mere kommer hans teint frem i lyset. Typisk er det, for den lystige brite, han kan lide at bære pailletjakkesæt.

Men Ross Antony kan også andet.

Ud over hans farverige outfits, kan han også bære et klassik jakkesæt, som han bruger til afveksling. I en smart og stilfuld mørk skjorte og sort jakkesæt, ser han meget imponerende ud.

Selv om Ross Antonys hår og outfits gør ham til en af de mest stilfulde underholdere i branchen, er hans bedste tilbehør stadig hans vielsesring. Denne tager han nemlig ikke af – heller ikke til pressemøder.

Ross-Antony-1

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse