Ross Antony – Ding Ding Dong

Festen af kærligheden nærmer sig og julemarkederne lokker med småkager, honningkager og gløgg. Ingen tvivl om at det er den tid som også musikalsk, er den tid hvor man skal hylde freden. Og hvem kunne synge denne smukke begivenhed bedre end den sande ambassadør for positiv tænkning og det gode humør: Ross Antony.

Ross Antony har med sin speciel komponeret julesang “Ding Ding Dong” fået lyden fra juleklokker med. Munter og tankevækkende kan han være, samtidig kan han være sammen med julemanden og sine rensdyr – Der helt sikkert har røde næser – og flyver gennem luften. Han fejre den sang på sine egen melodiøse stil. Schlager agtigt og med sød lyde får sangen en ekstra opmærksomhed i den schlagerske julestemning. Også den tilhørende jule video er sjov og lader Ross Antony komme ud af en julekugle, han forkynder budskabet på sin egen ganske muntre måde.

Ross-Antony---ding-ding-dong

På singlen er yderligere 2 skønne sange internationale jule klassikere. Ross Antony er en med mange følelser og dert er ikke jul uden sangen “Let it snow” her hedder den “Lass es schneien” og “Santa Claus is coming to town” som også påer på tysk og hedder “Der weihnachtsmann kommt heute in die stadt”. Så nu kan det blive rigtig rart at fejre julen med Ross Antony: Julen kan komme….

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse